28/09/2017

|door

Deze avond opvallend veel remises; Jerika, Ineke, Paul, Marijke S. en Frans tafelwinnaars

Aan tafel 1 won Wendy na drie remises eindelijk een spel, maar het vijfde spel eindigde weer in remise. Jerika won het zesde spel met een mooie self pick en werd daarmee tafelwinnaar. Mieneke speelde, door kramp in haar been, het zevende spel staande, wat een doorzetster!

Ook aan tafel 2 veel remises. Ineke won...

26/09/2017

|door

De avond begon met een les van Paul, o.a. over de chicken hand en de verweven straat / verweven en honneurs als mogelijke opties.

Margriet zat aan tafel 1 met de nummers 1 en 2 in de competitie. Zij heeft zich dapper geweerd en haalde net als Marijke H. 2 keer mahjong, maar Maaike was oppermachtig  en won met maar liefst 5 keer mahjong.

Eva en Paul hadden het nakijken aan tafel 2, Frans was onverslaa...

20/09/2017

Aan tafel 1 gingen Maaike, Mieneke en Wendy gelijk op tot in het zesde spel Margriet, die tot dan achter stond, toesloeg met  een tweelingen self pick. Maaike vocht terug, maar het mocht niet baten. Knappe prestratie Margriet!

Marijke Schilder was oppermachtig aan tafel 2, 5 van de 9 spellen riep zij Mahjong.

Aan tafel 3 stond Annechien tot het 8ste spel ruim bovenaan, maar Eva nam in 9de en laatste...

09/09/2017

Wederom een drukke Mahjong speelavond in het ALOodsje. Gaby die interesse had getoond tijdens het promotie evenement in de Vlierboomstraat kwam met Ada en Erik langs om kennis te maken met onze club en de MCR spelregels.  Onze drie gasten hebben hun  eigen net opgedane NTS kennis omgezet in wat MCR kennis onder "guidance" van Paul & Peter.  De andere 16 spelers inclusief Lia die we na lange tijd we...

03/09/2017

Het bijhouden van de avonduitslagen en competitiestand is geen triviale taak.  In een competitie moet iedereen krijgen wat haar of hem toekomt.  Er wordt immers "gestreden" om de punten.  Dat is ook onderdeel van de spanning en waarom dit spel voor velen bij elke pot het spel zo leuk maakt.  Wendy verzamelt sinds enkele maanden elke speelavond de uitslagen die op papier worden ingeleverd.  Het bijh...

03/09/2017

Weer een nieuw record!  maar liefst 18 spelers namen deel aan deze speelavond, dus wederom 5 tafels, binnenkort 19 of 20?!

Op tafel 1 pakte Margriet heel knap de leiding in de eerste ronde en stond die niet meer af. Irmgard wist hier de tweede plek te bemachtigen!

Bij tafel 2 hielden de spelers zich in evenwicht, maar liefst vijf maal werd de volledige muur afgebouwd en toch werden er nog negen potje...

Please reload

Toth Adan - Balck Warrior of the North - klik hier om deze grafische kunts te kopen ,,,
Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Haagse Kringen Mahjongclub | Den Haag, Nederland | info@mahjongdenhaag.nl  | 0624774399 Proudly created by XM Beheer with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now