29/01/2018

Door omstandigheden helaas geen uitgebreide tafelverslagen.

Tafel 1 Jeannette tafelwinnaar

Tafel 2 Marijke Schilders tafel- en avondwinnaar

Tafel 3 Jeanine tafelwinnaar

Tafel 4 Paul tafelwinnaar

Tafel 5 Gast Geertjan tafelwinnaar 

Tafel 6 Marijke Huijsing tafelwinnaar

In de tussenstand voor dit Seizoen van de Azuren Draak zijn er wat verschuivingen Jeannette neemt de leiding over van Wendy.

23/01/2018

Twee gasten op deze avond - Nieuwe mogelijkheden om online te oefenen - Tafelverslagen! - Tussenstand Seizoen van de Azuren Draak beschikbaar!

Deze woensdag toch wel het een en ander aan afschrijvingen en zieken, alle mensen in de ziekenboeg beterschap gewenst!  Toch waren we weer met een gezellige club mensen bij elkaar! 

Voordat we met het avondverslag beginnen maken we jullie er eerst op atte...

16/01/2018

NIEUW LID!

We mogen Lilian Vermeulen verwelkomen als nieuw lid.  Lilian is voor velen inmiddels al een bekend gezicht, zij nam deel aan de najaarscursus.  Héél veel speelplezier bij onze vereniging Lilian!

Gezocht!  Verslagschrijvers!

Met het toenemende aantal tafels is het geen eenvoudige taak om voor elke tafel, elke week, een verslagje te maken.  Het is wel leuk om te lezen hoe de strijd...

12/01/2018

Zes tafels maar liefst op deze avond.  De eerste speelavond van 2018, de start van het seizoen van de Azuren Draak.  De strijd is losgebarsten, wie wordt de winnaar van de eerste periode van 2018 die eindigt op 31 maart.

Nieuwe leden zijn toegetreden tot onze snelgroeiende vereniging, zij mengen zich ook in de strijd met de 'oudgedienden' en ook onze aspirant-leden laten zich gelden.

Helaas kon nog n...

03/01/2018

Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar voor onze vereniging. Door een flinke dosis  enthousiasme en flink wat inzet van velen - waar we ons gelukkig voor mogen prijzen - een aanzienlijke groei mogen doormaken waar we best trots op mogen zijn. Het bestuur bedankt alle vrijwilligers die bijgedragen hebben de groei van onze gezellige vereniging in 2017!Wij wensen iedereen een heel gezo...

Please reload

Toth Adan - Balck Warrior of the North - klik hier om deze grafische kunts te kopen ,,,
Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Haagse Kringen Mahjongclub | Den Haag, Nederland | info@mahjongdenhaag.nl  | 0624774399 Proudly created by XM Beheer with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now