30/03/2018

Het was razend spannend op de laatste competitie avond om de Azuren Draak 2018 seizoenstrofee. Vooraf waren er nog twee serieuze kanshebbers voor de titel.

We begonnen de avond met nogal wat afmeldingen, sommigen gepland sommigen sommigen niet gepland. Alle zieken beterschap en diegenen met verdrietige familieomstandigheden heel veel sterkte toegewenst!

Door de afmeldingen en de drie instructeurs die...

24/03/2018

|door

Eerste cursus-avond Basiscursus Mahjong Competition Rules 2018 begonnen.

Maar liefst 3 extra tafels zullen er de komende zes weken op de woensdagavond in ieder geval staan, naast de reguliere speeltafels voor de spelende leden.

Zo'n cursus heeft altijd impact en de eerste avond is het even wennen en proberen met elkaar rekening te houden.  De cursisten hebben weer per tafel van 4 persoonlijke begelei...

19/03/2018

|door

Beste leden / donateurs en geïnteresseerden,

Het is meer dan hoog tijd voor de eerste nieuwsbrief van 2018.  In een iets ander formaat dan u gewend was. Veel leesplezier.

Algemene Ledenvergadering 2018 gepland voor 2 mei.

Het bestuur nodigt u alle leden / donateurs uit om de jaarlijkse Algemene Vergadering van Mahjongclub Haagse Kringen bij te wonen op woensdag 2 mei 2018.

De Ledenvergadering begi...

17/03/2018

Volgende week start de voorjaarscursus.

We zoeken nog steeds vrijwilligers die ook een avond mee willen helpen als begeleider / instructeur.

Spanning in de competitie on het Seizoen van de Azuren Draak.

Met nog twee speelavonden te gaan is het nog steeds superspannend in de competitie voor het Seizoen van de Azuren Draak 2017!

De strijd Margriet is deze week Geertjan weer voorbijgestreefd, maar ook Mie...

12/03/2018

INZET BIJ DE CURSUS

Over twee weken begint de cursus, maar liefst 12 deelnemers gaan de uitdaging weer aan. De cursus syllabus wordt gedrukt. Gedurende zes weken is er dus extra rumoer.  De muziek moet op een laag pitje zodat de instructeurs hun verhaal over kunnen brengen. Peter, Paul en Joyce zullen zich vooral inzetten als instructeur.  Denk jij dat je ook een avond mee kan helpen, laat het dan e...

07/03/2018

Cursus 21 maart

Nog twee weken en de nieuwe cursus zal aanvangen. Er is veel interesse voor de cursus die op 21 maart start, en inmiddels zit de cursus vol. Het zal in ieder geval extra activiteit opleveren gedurende 8 weken!

Vraag & Tip!

Het bestuur heeft een aantal keren de vraag gehad hoe en of er nou gewisseld moet worden na afloop van een complete ronde (4 gespeelde spellen).  Het antwoord is sim...

Please reload

Toth Adan - Balck Warrior of the North - klik hier om deze grafische kunts te kopen ,,,
Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Haagse Kringen Mahjongclub | Den Haag, Nederland | info@mahjongdenhaag.nl  | 0624774399 Proudly created by XM Beheer with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now