30/07/2018

 foto: Geertjan Blaauw

#mahjongrocks

We houden het kort. Nederland ondergaat een hittegolf, hoge temperaturen waaraan we in ons kikkerlandje niet gewend zijn, het is te warm voor heel veel dingen.  Afgelopen woensdag gaf de thermostaat 29 graden aan in het ALOodsje waar de verzengende zon de hele dag op had gestaan!  Echter buiten op het ALO veld was het heerlijk toeven. Een voorzichtige windvlaag, g...

25/07/2018

We vallen meteen maar met de deur in huis.  Soms komen er niet alledaagse mahjonghanden voorbij. Afgelopen woensdag 18 juli was er zo een hand aan een van de tafels.

Een Laagste Vier hand scoort al mooi 12 punten, dat gaat dan ook nog prima samen met Vier Chows (2 punten) en in dit geval mag je ook nog eens Gemengde dubbele Chow (1 punt) én een Zuivere Dubbele Chows (1 punt) combinatie mee tell...

21/07/2018

In verband met de Bijzondere Algemene Ledenvergadering werd er uitgeweken naar een alternatieve locatie.

De Mient locatie was al bezet.  Enne Jan en Paul regelden een prima alternatief in Dekkersduin, tegen een redelijke huur.

Jeanine en Enne Jan hartelijk dank voor de moeite om het spelmateriaal op te halen bij ALO op zondagmiddag!  Roel zorgde ervoor dat de spellen weer terug op ALO kwamen.

Helaas w...

21/07/2018

In verband met drukke werkzaamheden helaas geen tafel verslagen deze week...

Alle acht tafel winnaars gefeliciteerd!

Marijke Huijsing en Monica scoorden beiden boven de 200 punten, Marijke werd avondwinnaar!

03/07/2018

.... Spannende ontknoping seizoen van de Vermiljoen Feniks ....

Ledenadministratie

Gerry van Woudenberg heeft besloten om haar aspirantlidmaatschap om te zetten naar een definitief lidmaatschap. Welkom bij de club Gerry!

Ook cursiste Marij van Ewijk heeft besloten om haar aspirantlidmaatschap om te zetten naar een definitief lidmaatschap. Welkom bij de club Marij!

Maaike Fleskens zal zich vanaf heden k...

Please reload

Toth Adan - Balck Warrior of the North - klik hier om deze grafische kunts te kopen ,,,
Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Haagse Kringen Mahjongclub | Den Haag, Nederland | info@mahjongdenhaag.nl  | 0624774399 Proudly created by XM Beheer with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now