Haagse Kringen Competitie stand online

May 2, 2017

 

We waren al per 1 maart gestart met het bijhouden van de avonduitslagen.  Het is zelfs mogelijk om via een scoreformulier gecreëerd in Google Sheets (de Google versie van Excel) de uitslagen van elke spel real-time aan tafel in te vullen.  Het is een eerste poging om het bijhouden van de scores aan elke tafel bij te houden in gedigitaliseerd formaat.  Kunnen we zonder de papieren score formulieren?  Nee dat is vooralsnog niet de bedoeling.  Het bestuur zou juist graag zien dat elk lid er voor zorgt dat zij beurtelings de spel uitslagen bijhouden, Er is eigenlijk geen goede reden om het niet te doen.   Het zal nog een beetje zoeken zijn hoe we de uitslagen en de competitie stand op een goede manier op onze website kunnen zetten.  Het is ook nadrukkelijk de bedoeling dat het bestuur iemand van buiten et bestuur bereid kan vinden om de uitslagen bij te houden, het mogen ook meerdere mensen zijn natuurlijk.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuwsbrief #1 2018

March 19, 2018

1/8
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief