top of page

DEBUTANTEN TOERNOOI

ZONDAG 19 NOVEMBER 2017

"Onze club is nog geen twee jaar oud... en nu al een toernooi organiseren?"
We gaan er voor...

 

Mahjong is natuurlijk het aller allerleukste spel dat je je kunt bedenken.  En we zijn er best een beetje trots op dat onze vereniging groeit.

Naast het werven van leden willen wij ook graag het Mahjong spel promoten, dat doen wij door onze vereniging in de etalage te zetten tijdens evenementen en demonstraties.

Met zoveel beginnende leden leek het ons heel erg leuk om een toernooi te organiseren.  We starten met een debutanten toernooi op een beperkte schaal.  In eerste instantie natuurlijk leden van onze vereniging, daarnaast is besloten dat wij verschillende groepen inviteren waarvan wij weten dat de groepsleden nog niet al te lang MCR Mahjong spelen.

De volgende groepen zijn inmiddels uitgenodigd:

 • Abri groep "Paul Deege" - een groep enthousiaste Haagse spelers die regelmatig in een buurthuis in de Vruchtenbuurt spelen (overdag) onder leiding van Paul Deege.

 • Groep "Vogelenzang" - Een nieuwe groep Mahjongers uit het Noord-Hollandse Vogelenzang, die onder leiding van Jan Warbout spelen.

 • Mahjongclub De Rode Sleutels - Een Leidse groep die nog niet zo lang geleden onder leiding van Stijn Verschuren

 • ENMV - Een groep debutanten die nog niet zo loang bij de ENMV spelen.

Inschrijven

 

Op deze pagina tonen wij de lijst van aanmeldingen en hun status.

U schrijft zich schriftelijk in via een formulier, te verkrijgen via uw contact-persoon of online middels dit aanmeldformulier.

De definitieve lijst van deelnemers wordt op volgorde van ontvangen betaling verwerkt. Dus betaald u zo snel als mogelijk bij / na het inschrijven.

De inschrijving sluit uiterlijk woensdag 1 november. Voor inschrijvingen ontvangen na woensdag 1 november kunnen wij geen deelname garanderen u komt automatisch op de reservelijst, wij nemen contact met u op.

Natuurlijk wordt er tijdens een toernooi met volle tafels (4 personen) gespeeld, wanneer het totaal aantal inschrijvingen geen veelvoud van vier is, kunnen er dus maximaal 3 personen op een wachtlijst komen. vanzelfsprekend gaan wij dan op zoek naar de beste oplossing.

Wij vragen slechts een kleine bijdrage als tegemoetkoming in de kosten om het toernooi te organiseren.  U ontvangt een welkomstdrankje en de door ons geserveerde hapjes.

Het inschrijfgeld à 5,00 euro maakt u over op de bankrekening van de penningmeester van Haagse Kringen:

   ASN Bankrekeningnummer

   Ten name van : J.M. Goddijn - de Vries

   IBAN-nummer NL79 ASNB 0932 5743 27

Programma

 

Voor debutanten is een hele dag Mahjong zoals veelal op bondstoernooien gebeurd een ware uitdaging.  Wij hebben besloten om een middag programma op te zetten met drie speelrondes van 60 minuten

 • 11:00 - Zaal open

 • 11:15 - Ontvangst en registratie

 • 12:20 - Opening

 • 12:30 - Aanvang Ronde 1 - duur 60 minuten

 • 13:30 - Tafelwissel (15 minuten)

 • 13:45 - Aanvang Ronde 2 - duur 60 minuten

 • 14:45 - Tafelwissel (15 minuten)

 • 15:00 - Aanvang Ronde 3 - duur 60 minuten

 • 16:00 - Gezellige aangeklede borrel

 • 16:45 - Aansluitend prijsuitreiking

Overzicht aanmeldingen.

 

Als u zich aangemeld heeft verschijnt uw naam op de onderstaande lijst. Tevens houden wij bij wanneer de inschrijving definitief is zodra uw inschrijfgeld ontvangen is door onze penningmeester. (zie ook inschrijven op deze pagina).

Voor vragen omtrent uw aanmelding/deelname wendt U zich tot de organisatie van et toernooi debutantentoernooi@mahjongdenhaag.nl

bottom of page