top of page

LID WORDEN VAN HAAGSE KRINGEN

"Mahjong is een fascinerend spel, ik heb het vroeger gespeeld met mijn familie, nu speel ik het graag regelmatig bij een bijzonder gezellige en sociale club.  Ik heb nieuwe mensen leren kennen en ik speel mijn favoriete spel nu wekelijks!"
Onze vereniging staat voor sportiviteitrespect & sociale veiligheid.
Van ieder lid en van alle gasten verwachten wij dat zij de verantwoordelijkheid nemen om grensoverschrijdend ongewenst gedrag te vermijden. 
Iedereen is welkom bij onze vereniging, ongeacht culturele afkomst, religie of seksuele voorkeur. 
Voor jong en oud

 

Mahjong is een spel dat je brein uitdaagt tot creativiteit, het verbeteren van uw concentratie en het oefenen van uw geheugen.  Mahjong kan door iedereen gespeeld worden, de jongste competitie speler aangesloten bij de NMB was 13 jaar, de oudste speler boven de negentig.  Gezelligheid staat voorop, maar willen ook graag iedereen helpen om Mahjong op een behoorlijk niveau te leren spelen.

Vrijwilligers graag gezien

U wordt lid van een vereniging, onze vereniging draait op vrijwilligers. Wij verwachten van elk lid vrijwillige inzet voor de vereniging, natuurlijk naar uw mogelijkheden. Als het kan iets wat u graag doet, maar er zijn bij een vereniging ook soms minder leuke taken die ook regelmatig moeten worden uitgevoerd en natuurlijk taken die wij gezamenlijk dus met z'n allen moeten uitvoeren.

Over het lidmaatschap
U wordt lid voor een kalenderjaar, de contributie is ook gebaseerd op een jaar. Verlenging van het lidmaatschap is altijd per jaar.  Er worden minsten 48 speelavonden georganiseerd.
 
Speelavonden
Tijdens de speelavonden wordt een onderlinge competitie gespeeld. Regelmatig spelen verhoogt het spel-niveau. Er wordt gespeeld om de eer.

Lid worden?

 

Een definitief lidmaatschap gaat u aan voor minstens een kalenderjaar.

Meer informatie over de jaar contributie vindt u hier.

 

U kunt ook kiezen voor een aspirant-lidmaatschap, deelname aan 6 (aaneengesloten) speelavonden à 18,00 euro.

Eerst vrijblijvend kennismaken als onze gast?

U kunt altijd vrijblijvend informatie aanvragen over het lidmaatschap van Mahjongclub Haagse Kringen.  U kunt altijd twee maal vrijblijvend bezoeken en eventueel in overleg zelfs deelnemen als speler aan een speelavond zonder verdere verplichtingen, maar wij vragen u dan wel om ons dit dan van te voren te laten weten via dit online  gastenbezoek aanmelding formulier

Promotie

 

We zijn voornemens om 3 a 4 keer per jaar ons geliefde Mahjong spel middels demonstraties in de kijker te zetten. Tijdens buurt braderieën, in bibliotheken en festivals maar ook via speciale informatie avonden.

bottom of page