Vrienden Mahjongclub

Haagse Kringen

Grote Clubactie

Wilt u onze vereniging steunen met een vrijwillige dienst of een eenmalige financiële bijdrage of zelfs structurele sponsoring? stuur dan een email naar vrienden@mahjongdenhaag.nl

 

Je kunt ons ook steunen via het kopen van ons cheatsheet, een mooi geplastificeert exemplaar of een prachtig gepersonaliseerd exemplaar.

U kunt ons ook steunen via de jaarlijkse grote Grote Club Actie. Met de opbrangst van 2016 konden wij een mooie promotie roll-up banner aanschaffen die wij gebruiken tijdens promotie en demonstratie evenementen.  Met de opbrangst van 2019 willen wij een basis leggen om ons eerste lustrumjaar 2021 buitngewoon te vieren.

<< Klik op de afbeelding hiernaast om ons tijdens de Grote Clubactie periode te steunen door het afgeven van een éénmalige machtiging.

 

Als je liever ons heel direct wilt steunen zijn giften ook heel welkom. Vanaf 25 euro per jaar bent u donateur van de vereniging en houden wij u op de hoogte van het reilen en zeilen van de vereniging via de nieuwsbrief.   

 

Toekomst!

Deelnemers aan de Vriendenloterij kunnen binnenkort een deel van hun inleg ten goede laten komen aan onze vereniging. We onderzoeken ook de mogelijkheden om bijvoorbeeld bol.com partner te worden.