top of page

Vrienden Mahjongclub

Haagse Kringen

Grote Clubactie

Wilt u onze non-profit vereniging van uitsluitende vrijwilligers steunen met een vrijwillige dienst of een eenmalige financiële bijdrage of zelfs structurele sponsoring? stuur dan een email naar vrienden@mahjongdenhaag.nl

 

Je kunt ons ook steunen via het kopen van ons unieke cheatsheet, een mooi geplastificeert exemplaar of een prachtig gepersonaliseerd exemplaar.

Je kunt ons ook steunen via de jaarlijkse grote Grote Club Actie. Met de opbrengsten door de jaren heen konden wij onder andere een mooie promotie roll-up banner kunnen aanschaffen, middelen om de ventilatie te reguleren en te meten kunnen installeren, maar ook een hand-hygiëne dispenser en een aantal extra nieuwe stoelen. Er werd ook een basis gelegd om ons eerste lustrumjaar in 2021 buitengewoon te vieren, dat is helaas uitgesteld.

<< Klik op de afbeelding hiernaast om ons tijdens de Grote Clubactie periode te steunen door het afgeven van een éénmalige machtiging.

 

Als je liever ons heel direct wilt steunen zijn giften ook heel welkom. Vanaf 25 euro per jaar bent u donateur van de vereniging en houden wij u op de hoogte van het reilen en zeilen van de vereniging via de nieuwsbrief.   

bottom of page