top of page

16 November Experiment avond | Speelavond uitslag & Tussenstand Zwarte Schildpad van het Noorden

Bijgewerkt op: 16 nov. 2022

Afgelopen week weren er weer 7 tafels, we zijn benieuwd of we deze week weer op 7 tafels uitkomen of misschien wel 8!


GRAAG TIJDIG AANMELDEN VOOR DE SPEELAVOND

Op dit moment is het nog steeds de bedoeling dat alle deelnemers zich aanmelden, gelieve dit tijdig te doen. Dat voorkomt dat er op het laatste moment nog tafels klaar gezet moeten worden. Normaliter worden de tafels al op woensdag ochtend klaargezet.


EXPERIMENT SPEELAVOND 16 NOVEMBER

Deze week op 16 november de tweede experiment avond.

Je meldt je op de gebruikelijke manier aan voor deelname aan de speelavond.

Als je aan de "experiment-tafels wilt deelnemen, meldt je je aan via dit online formulier (als je dat nog niet eerder hebt gedaan)

De experiment tafels spelen volgens strikte recreant toernooi NMB regels en spelen ook op tempo, dus strikt 3 seconden claim-tijd, 10 seconden speeltijd, dit om de 16 spellen te behalen.

De experiment tafels worden als eerste apart ingedeeld, indien er een incomplete tafel is moeten de experiment deelnemers onderling beslissen of men met jodokus speelt of niet, zo niet dan verdelen onder de reguliere speeltafels, na de experiment indeling volgt dan de reguliere indeling.

Bij het schrijven van dit blog hebben de volgende 8 mensen zich reeds aangemeld:

Eva, Irmgard, Jeannette, Lino, Marijke, Mia, Peter & Wim.


CORRECTIE UITSLAG 2 NOVEMBER

In de uitslag van twee november was er een ex aequo, in de initieel gepubliceerde uitslag is er per abuis een onterechte puntenverdeling geweest.

Eén van de deelnemers had namelijk vaker dan de andere deelnemer mahjong behaald die speel avond en dat gegeven bepaald dan de tafelwinnaar.

Dus in dit specifieke geval worden de punten niet verdeeld maar is degene met de meeste aantal keren mahjong de tafelwinnaar.

De correctie heeft gevolgen voor de avonduitslag en de tussenstand. De correctie is gecommuniceerd met de betreffende deelnemers.


SPEELAVOND UITSLAG 9 NOVEMBER 2022

Joyce R zet wederom een hoge uitslag neer en is de terechte avondwinnaar.

Marijke H, Rita Peter, Eva en Jeanine, werden ook tafelwinnaar, allen gefeliciteerd.


SPEELAVOND UITSLAG 2 NOVEMBER 2022 CORRECTIE

In plaats van beiden 4 punten, is Wendy tafelwinnaar aan tafel 5, zij krijgt dus 5 punten (was 4), Wim wordt tweede met 3 punten (was 4).


TUSSENSTAND PER 10 NOVEMBER 2022

Nico afgelopen week leedt puntverlies. Wendy deze week juist weer de tafelwinst en pakt de leiding met één punt voorsprong. (correctie inbegrepen). Peter volgt op twee punten afstand.


129 weergaven

コメント


bottom of page