Haagse Kringen Competitie stand online


We waren al per 1 maart gestart met het bijhouden van de avonduitslagen. Het is zelfs mogelijk om via een scoreformulier gecreëerd in Google Sheets (de Google versie van Excel) de uitslagen van elke spel real-time aan tafel in te vullen. Het is een eerste poging om het bijhouden van de scores aan elke tafel bij te houden in gedigitaliseerd formaat. Kunnen we zonder de papieren score formulieren? Nee dat is vooralsnog niet de bedoeling. Het bestuur zou juist graag zien dat elk lid er voor zorgt dat zij beurtelings de spel uitslagen bijhouden, Er is eigenlijk geen goede reden om het niet te doen. Het zal nog een beetje zoeken zijn hoe we de uitslagen en de competitie stand op een goede manier op onze website kunnen zetten. Het is ook nadrukkelijk de bedoeling dat het bestuur iemand van buiten et bestuur bereid kan vinden om de uitslagen bij te houden, het mogen ook meerdere mensen zijn natuurlijk.

42 keer bekeken0 reacties

Haagse Kringen Mahjongclub | Den Haag, Nederland | info@mahjongdenhaag.nl  | 0624774399 Proudly created by XM Beheer with Wix.com

© Copyright 2016 - 2021 Mahjongclub Haagse Kringen
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now