top of page

Speelavond 3 mei - Avond winnaar van buiten af...

Helaas waren er vanavond best wel wat afwezigen. Met slechts 8 vaste leden, maar wel met drie gastspelers werd het toch natuurlijk weer een gezellige avond. De uitnodiging aan Jan Warbout en zijn vrouw Aty stond al enige tijd. Jan heeft een grote rol gespeeld in het leggen van de basis van onze vereniging, daar zijn wij hem nog altijd erg dankbaar voor. Uiteindelijk speelden we dus met 11 spelers aan drie tafels. Aan tafel wist Jan (Gast 1) de basis voor de avond overwinning te leggen met 4 winnende handen waarvan liefst 3 met een Self-pick. Joyce kon het Jan nooit echt moeilijk maken. Aan tafel 2 hadden Mieneke en Peter geen "mercy" met onze gaste Aty. Mieneke pakte hier de tafel winst. Aan tafel drie viel het op dat er vooral rust was.. Marijke S wist daar de tafelwinst te pakken, ook daar maakte een self-pick het verschil. Een self-pick tikt aan dat staat als een paal boven water.

12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page