Speelavond 10 mei - Jarrel avondwinnaar


Op Tafel 1 wist Joyce in het eerste het beste spel met een self-pick de basis te leggen voor de tafelwinst. Lia snoepte aan deze tafel net de tweede plek af van Paul. Aan tafel 2 werden maar liefst spellen gespeeld die puntloos het scoreformulier opgingen. Jarrel wist met 3 Mahjongs hier de tafel winst te halen en ook nipt de avondwinst te pakken. Jarrel bleef Marijke net voor, die ondanks een jetlag en ook na zelfs flink wat tegengas van Annechien die met maar liefst 4 Mahjongs haar op de hielen bleef zitten, toch met 11 punten verschil de tafelwinst op haar conto te schrijven. Noemenswaardig was aan deze tafel toch wel de twee "sprokkel" Mahjongs waarmee Annechien twee keer mooi de Mahjong in de wacht wist te slepen. Ze zijn geregistreerd als oefening voor de cursus die volgende week begint.

18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Haagse Kringen Mahjongclub | Den Haag, Nederland | info@mahjongdenhaag.nl  | 0624774399 Proudly created by XM Beheer with Wix.com

© Copyright 2016 - 2021 Mahjongclub Haagse Kringen
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now