top of page

Speelavond 31 mei - Derde cursus avond - Marijke Huijsing, Frans en Annechien tafelwinnaars!


De derde cursusavond waren het weer Joyce, Paul en Peter die de cursisten op hun derde avond steeds meer kennis bij brengen over de verschillende mahjong combinaties. Het doet gelijk de vraag omhoog borrelen of zij niet gecompenseerd zouden moeten worden voor wat betreft het niet mee kunnen spelen? Zij lopen een achterstand op ten opzichte van de concurrentie in de competitie. De bond heeft hiervoor een regeling voor de toernooien die meetellen voor de verschillende kampioenschappen (voor de mensen die de toernooien organiseren) .. daar moeten we misschien eens naar kijken als daar gelegenheid voor is.

Drie tafels vanavond. Aan tafel 1 was het wederom Annechien die met de tafelwinst aan de haal ging, in de eerste 8 speelronde wist zij maar liefst 5 maal Mahjong te behalen. Aan tafel 2 was het Frans die de voorsprong na vier speelronden niet meer uit handen gaf. Aan tafel 3 ging Marijke Huijsing aan de haal met de tafelwinst.

In de competitie tussenstand is Annechien, Maaike tot op één punt genaderd. De nummers 3 en 4 staan ook maar 5 punten achter Maaike. Het zal spannend worden of Maaike volgende week haar leidende positie weet te behouden!

12 weergaven
bottom of page