top of page

Paul avondwinnaar; Marijke H en Wendy naderen de koploper! - speelavond 9 augustus


Wederom 4 tafels, 15 van de inmiddels 21 leden waren aanwezig op woensdag 9 augustus. Met afwezigheid van de koploper, grepen twee spelers hun kans om in te lopen.

Met vier tafels was het een gezellige bedoening.

Aan tafel 1 leek Wendy genadeloos, na 4 spellen, had zij al drie keer mahjong kunnen roepen, als wij goed geïnformeerd zijn zat daar zelfs een kleine drie draken bij.

Aan tafel 2, wist Ineke nog het eerste spel te winnen, maar greep Marijke H haar kans om tafelwinnaar te worden.

Aan tafel 3 was het verrassend Margriet die net van de cursus een knappe prestatie neer zou zetten. Ondanks een uiterste inspanning van Frans wist Margriet het hoogst aantal mahjong-punten te scoren aan deze tafel.

Het lot bepaalde dat onze drie bestuursleden aan tafel 4 zaten. Ondanks dat Joyce qua aantal keren Mahjongs haar tegenspelers aftroefde, was het Paul die met een machtige combinatie van kleine drie draken en troef en hoeksteen pungs met ook nog eens een self-pick als basis de hoogste score van de avond neerzette met maar liefst 327 punten. Er werd hier ook nog eens zeer snel gespeeld, waardoor er, in zeer korte tijd, maar liefst 11 potjes geteld moesten worden.

15 weergaven
bottom of page