top of page

Speelavond 27 september...


Deze avond opvallend veel remises; Jerika, Ineke, Paul, Marijke S. en Frans tafelwinnaars

Aan tafel 1 won Wendy na drie remises eindelijk een spel, maar het vijfde spel eindigde weer in remise. Jerika won het zesde spel met een mooie self pick en werd daarmee tafelwinnaar. Mieneke speelde, door kramp in haar been, het zevende spel staande, wat een doorzetster!

Ook aan tafel 2 veel remises. Ineke won het eerste spel met een prachtige mahjong, alleen de laagste drie stenen. Ook het derde spel won zij. Peter en Annechien deden hun best, maar de andere vijf spelen eindigden steeds in remise.

Wij verwelkomden een gastspeler, Ravi - reeds bekend met Riichi maar nog onbekend met MCR - , aan tafel 3. Ook Lia was er vanavond weer, gezellig! Lia won 2 keer, Eva 1 keer en 1 spel eindigde in remise. Paul was echter oppermachtig en won 5 keer.

Aan tafel 4 hadden Margriet en Marijke H. elk 2 keer mahjong en Lino 1 keer. Maar Marijke Schilder was onverslaanbaar deze avond, zij had 3 keer mahjong waarvan 1 self pick. Tafel 4 was ook de enige tafel zonder remise.

Het eerste spel aan tafel 5 eindigde in remise. Daarna won Maaike het tweede spel met een prachtige mahjong, 3 open kongen! Zij won 3 keer, Jeannette 1 keer, maar Frans 4 keer, waarvan ook nog eens 2 self picks. Hij is wederom de avondwinnaar, deze keer met 166 punten!

15 weergaven
bottom of page