top of page

Speelavond 1 november 2017, Marijke S, Mieneke en Eva tafelwinnaars


Mieneke opent aan tafel 1. Het tweede spel eindigt in remise. Mariette wint het derde spel met een self pick. Dan heeft Mieneke mahjong met een prachtig spel: 3 Kongen, drievoudige Pungen enen, Alleen Pungen, 3 Pungen enen, wachtend op sluitpaar en zelf gepakt! Ook het vijfde spel wordt door Mieneke gewonnen. Het zesde spel is voor Margriet. Na nog een remise wint Mariette het laatste spel. Mieneke is de tafelwinnaar met 245 punten.

Aan tafel 2 roept Eva als eerste mahjong, zij pakt 'm zelf en staat gelijk stevig aan kop. Wendy wint het tweede spel. Het derde spel is voor Jeannette. Doordat Annechien het vierde spel wint met de Hoogste Vier/Alleen Pungen heeft nu iedereen een spelletje gewonnen. Wendy wint het vijfde spel. Het zesde en zevende spel zijn spannend maar eindigen in remise. Jeannette komt nog een keer aan de beurt om te winnen, maar dan wint Eva ook het laatste spel en wordt daarmee de tafelwinnaar met 97 punten.

Tafel 3. Lino neemt het op tegen Ineke, Maaike en Marijke S. Maaike wint het eerste spel. Dan wint Marijke de volgende vier spellen, waarvan twee keer ook nog zelf gepakt. Het is haar avond want Maaike wint nog een spel en twee spellen eindigen in remise maar met 258 is zij de onbetwiste tafelwinnaar en ook de avondwinnaar.

17 weergaven
bottom of page