top of page

Speelavond 29 november.. Let op speelavonden in december!

Op deze avond wisten wederom nog vier deelnemers aan de najaarscursus-cursus hun certificaat binnen te halen. Wij kunnen Anneke Malherbe, Karin van der Linden, Cor van Diest & Hans Brüning feliciteren en hopen hun gezicht op de tweede aansluitende speelavonden terug te zien. Geweldig goed gedaan dames en heren!

Van de bestuurstafel:

De speelavond van woensdagavond 20 december wordt verplaatst naar DINSDAG 19 DECEMBER! - wij maken ruimte voor de klaverjasvereniging die op 20 december haar jaarlijkse kerstdrive organiseert.

De speelavond van 27 december zal alléén doorgaan als er minimaal 2 tafels, dus 8 personen aanwezig zijn. Bij de volgende speelavonden graag opgeven of je aanwezig kunt zijn.

Vanavond mengeden de eerste twee cursisten die kersvers van de najaarscursus van 6 avonden gekomen zijn. De dappere mahjongers waren Jeanine Vermeulen en haar vader Enne-Jan Hekma.

Ook Peter was weer eens van de partij aan de reguliere speeltafel. Aan tafel 1 mochten de cursisten zich met hem en Mariette meten. Gewapend met de mooie cheatsheets en een dosis moed sloegen Jeanine en Enne-Jan zich met glans door hun eerste speelavond heen. Natuurlijk werd er flink nagedacht en veel geleerd van de spreekwoordelijke fouten. Jeanine wist zelfs tweede van de tafel te worden achter Peter die zich ook avondwinnaar mag noemen.

Aan tafel 2 pakte Margriet de tafel overwinning, goed hoor! Zij wist Annechien en Lino voor te blijven. Annechien haalde op de eindstreep Lino nog in met een mooie Self-pick score. Mieneke had helaas het geluk niet aan haar zijde deze avond.

Eva, Jerika, Joyce en Marijke Schilder om de tafel eer aan tafel 3. Eva en Marijke Schilder maakten de dienst uit en deze tafel routinier Joyce en Jerika hadden - naar verluidt- geweldig veel pech. Ondanks de drie Hu!'s waarvan maar liefst twee self-picks, kon Eva net niet de tafelwinst pakken. Marijke Schilder wist met een 52 punten self-pick Eva achter haar te laten.

Frans had aan tafel 4, na vier spellen de top positie te pakken. Maar moest na spel 8 af staan aan Irmgard. De runner-up (Wendy) en de koploper (Maaike) van de competitie konden zich ook in de laatste spellen niet meer mengen in de strijd om de tafelwinst. Irmgard pakte hier de tafelwinst.

17 weergaven
bottom of page