top of page

Speelavond 13 december


TER HERINNERING

De speelavond van deze week is verplaatst naar DINSDAG 19 DECEMBER! - wij maken ruimte voor de klaverjasvereniging die op 20 december haar jaarlijkse kerstdrive organiseert.

Voor de speelavond van woensdag 27 december is ruim voldoende belangstelling.

Wederom vanavond 5 cursisten die zich aan de tafels melden. Het was ook de laatste cursus les-avond van Wim die ook gelijk plaats nam aan een speel tafel (Maryse en Jenny) waren helaas ziek.

Lilian Vermeulen liet zien dat zij flink wat heeft opgestoken in de cursus en met enige "wong" wist zij Irmgard net de avondwinst af te snoepen, Lilian had ook iets minder weggegeven.

(We tellen eerst de tafel winst, dan het aantal mahjong-punten, dan het aantal keren mahjong en dan degene die het minst aantal keren een mahjong heeft weggegeven). Ook Joyce Riekerk, en Enne Jan werden tafelwinnaar! Super!

Invoer recreanten reglement - op de achterkant van het formulier staat met ingang van vorige week het recreanten speelreglement afgedrukt. Dit is conform het bestuursluit om in onze onderlinge competitie, dezelfde regels te hanteren die onze leden (als recreant deelnemer) zullen tegenkomen bij MCR recreanten toernooien. Natuurlijk hanteren wij enige coulance bij onze instromende minder ervaren cursisten.

5 weergaven
bottom of page