top of page

Speelavond 11 juli, Haagse Kringen bij Dekkersduin...


In verband met de Bijzondere Algemene Ledenvergadering werd er uitgeweken naar een alternatieve locatie.

De Mient locatie was al bezet. Enne Jan en Paul regelden een prima alternatief in Dekkersduin, tegen een redelijke huur.

Jeanine en Enne Jan hartelijk dank voor de moeite om het spelmateriaal op te halen bij ALO op zondagmiddag! Roel zorgde ervoor dat de spellen weer terug op ALO kwamen.

Helaas was ik zelf niet aanwezig, maar de locatie was naar verluidt voor een keer prima en de mensen moeten het toch ook gewoon zelf gezellig maken.

Toch flink wat afmeldingen voor deze avond, dus er werden slechts vijf tafels bezet.

Lino, Annechien, Roel, Joke en Paul wisten allen tafelwinnaar te worden... en Paul wist met maar liefst 376 punten de eer voor de avondwinst in de wacht te slepen.

Volgende week weer op onze vertrouwde speellocatie in het ALOodsje.

De vraag rees of er voor wat betreft de competitie misschien een minimaal aantal deelnemers aan de speelavond moet zijn. Er is daar momenteel geen regel voor en deze avond telt dus gewoon mee voor de competitie, de vraag is echter of hier wel een regel voor zou moeten komen?

Lino pakte met de tweede tafelwinst op rij de voorlopige leiding in dit nieuwe seizoen van de Witte Tijger. Bekijk de huidige tussenstand hier

In verband met drukte van de reguliere "redactie", voor deze speelavond helaas ook nog geen tafelverslagen... de avonduitslag van 4 juli vindt je hier.

14 weergaven
bottom of page