top of page

Speelavond 12 september... Annechien avondwinnaar ... Kort verslag Negen Poorten toernooi.

Negen Poorten toernooi IJsselstein, zaterdag 8 september 2018.

Mooi centraal gelegen in Nederland, naar verluidt altijd een volle bak.

De Haagse Kringen waren flink vertegenwoordigd op het recreanten toernooi en Maaike Fles debuteerde op het competitie toernooi.

Volgens mij hadden de Haagse Kringen leden in ieder geval een gezellige dag. De prestaties varieerden van ronde tot ronde en van speler tot speler. Niet iedereen was even gelukkig of de gehele dag even scherp.

De toernooien zijn intensief en vergen behoorlijk wat energie om elke van de vier speelronden van 90 minuten gefocused te zijn op je plan alle mogelijke kansen met jouw hand, naast dat er natuurlijk veel zeer ervaren recreanten spelen waarvan sommigen misschien wel tegen een competitie niveau aanhikken.

Jerika en Irmgard deden het uitstekend deze dag en eindigden beiden in de top tien. Irmgard werd 10de, Jerika legde beslag op een prachtige zesde plaats! Gefeliciteerd dames... goed gedaan!

Een kort verslag, de winnaars en de uitslagen voor alle deelnemers vindt je terug op de site van de Nederlandse Mahjongbond.

Speelavond woensdag 12 september

7 tafels deze avond, met Jerika, Jeannette, Marijke Schilders, Roel, Frans en Rein als tafelwinnaars. Annechien was de beste deze avond!

Helaas door tijdgebrek (nog) geen tafelverslagen voor deze week.

11 weergaven
bottom of page