top of page

Speelavond 21 november - Clubactie 2018... Maaike avondwinnaar... Marijke verstevigt leiding in het


Grote Clubactie 2018 - Mocht je zelf nog geen loten gekocht hebben?

Via deze link kun je zelf op een veilige manier loten kopen... zoals bekend ding je mee naar leuke prijzen en steun iedereen die onze club steunt met de aankoop van een lot met 80% van de aangekochte loten!

Seizoen Zwarte Schildpad van het Noorden

Het is spannend in het seizoen van de Zwarte Schildpad van het Noorden.

Marijke Schilders heeft haar voorsprong geconsolideerd, maar is nog niet helemaal los van Mia, Lino, Wendy en Mieneke.

5 december - Bij voldoende animo reguliere speelavond

Zoals begin november al aangekondigd... is er volgende week woensdag 5 december een gewone speelavond, mits er voldoende animo is natuurlijk. Gaarne afmelden via het afmeldingformulier link te vinden op de speelavond pagina.

Speelavond 19 december verplaatst naar dinsdag 18 december!

Ook deze mededeling in de herhaling. In verband met de jaarlijkse kerstviering van de klaverjas-vereniging die normaliter op dinsdag speelt, deze week bij uitzondering de speelavond op 18 december! let op bij het afmelden dat je de juiste datum kiest.

Avonduitslag 21 november

Helaas geen tafelverslagen wegens tijdgebrek.. maar natuurlijk wel de uitslag!

24 weergaven
bottom of page