top of page

Speelavond 5 december 2018 - Hans avondwinnaar - Bondstoernooi - Toernooi - Speelavonden december


BEDANKT ALLE LOTEN VERKOPERS EN KOPERS!

DE GROTE CLUBACTIE 2018 HEEFT WEER EEN AARDIGE DUIT OPGEBRACHT!

Spanning in de competitie voor de Zwarte Schildpad van het Noorden 2018

Met alle feestelijkheden die voor velen van jullie op stapel staan in deze feestmaand, is deze maand ook een speelavond korter, dus er zijn nog slechts twee speelavonden te gaan is het ook spannend aan de top... de tussenstand vindt je terug op de hoofdpagina van de competitie-blog

Mahjong op 5 december

Een niet traditionele 5 december, wel met 5 speeltafels en 5 tafelwinnaars.

Een heerlijk avondje met gevulde speculaas, kruidnoten en ook Chinese koekjes.

Voor sommigen was het de laatste mogelijkheid om nog eens te oefenen voor het grote jaarlijkse bondstoernooi van afgelopen zaterdag.

Het was in elk geval een gezellige avond, en na deze avond mogen we Wim Davids verwelkomen als aspirantlid. Welkom Wim!

Uitslag Bondstoernooi 2018 - zaterdag 8 december 2018

Maar liefst elf deelnemers van de Haagse Kringen, 10 recreanten en een competitie deelnemer.

Zoals altijd een lange dag, op dit drukke toernooi met in totaal een record aantal deelnemers (184) die in verschillende klassen en alle spelvarianten (MCR, NTS, Riichi) deelnamen. Er waren 72 deelnemers bij de MCR recreanten en bij de competitie spelers 44 deelnemers. Ondanks de vele deelnemers verliep het toernooi soepel, de catering had wel wat moeite met het grote aantal menden, maar dat kan gebeuren. De resultaten waren divers sommigen van ons hadden bar weinig Wong zullen we maar zeggen. We willen toch zeker niet onvermeld laten dat Wendy beslag wist te leggen op de 5de plaats bij de MCR recreanten, een hele mooie prestatie! Lino en Mariette wisten nog binnen de top 33 te eindigen, ook niet slecht in zo'n groot deelnemersveld. Maaike wist bij de competitie spelers de middenmoot te bereiken.

De organisatie had ook een leuke loterij georganiseerd, Wendy had nog meer geluk en won een mooie set Mahjongboeken, en Lino en Jeannette wonnen zelfs als klap op de vuurpijl een opklapbare Mahjongtafel! Een aantal leden sloten de dag ook nog eens af met een gezellige dineetje bij Berg en Dal wat naar het schijnt ook erg lekker was.

Een kort verslag van de bond en de uitslag vindt je hier terug.

LET OP! Speelavond woensdag 19 december éénmalig op dinsdag 18 december!

Zoals eerder al aangekondigd! Let op! kun je niet, schrijf dan wel af voor dinsdag 18 december!

Onderling toernooi Haagse Kringen / Abri groep 23 december

Alle leden hebben inmiddels via de mail/whatsapp een uitnodiging ontvangen zo ook de Abri groep. Deze keer geen tweekamp maar gewoon een aantal ronden spelen een gezellige lunch tussendoor en na afloop een borrel. Inschrijving sluit op 20 december.

Woensdag 2 januari... avondje anders...

Natuurlijk alle gelegenheid voor een nieuwjaars toast, maar ook wederom een avondje anders. Natuurlijk de huldiging van de winnaar van de Zwarte Schildpad 2018 maar ook de bekendmaking van de Jaarwinnaar 2018! Wie volgt Maaike op? Een ontspannen avond zonder competitiedruk... gezellig even pauzeren met een borrel, het volgen van een instructie, met jouw eigen mooie / grote stenen spelen of met een zelf gekozen tafelsamenstelling voor een keer, een introducé meenemen of gewoon gezellig spelen, heel veel mag. Als je iets speciaals wilt geef dat dan even aan bij het bestuur.

Tafelverslagen

In verband met drukte deze week geen tafelverslagen.

32 weergaven
bottom of page