top of page

9 januari - Eerste competitieavond 2019 - Welkom bij het seizoen van de Azuren Draak

​Het nieuwe Mahjongjaar werd vorige week afgetrapt, met een avondje anders zie ook het korte verslag dat we pas afgelopen week konden publiceren.

Met het nieuwe mahjong jaar begint ook de cyclus van onze speelseizoenen weer opnieuw. Dus ook nieuwe kansen op de seizoensprijzen 2019.

Na de huldiging van Marijke Schilders vorige week kun je je afvragen of we ook niet een jaarwinnaar hebben? Natuurlijk hebben we ook een jaarwinnaar, die wordt gehuldigd op de ALV van 23 januari.

23 JANUARI JAARLIJKSE ALGEMENE LEDENVERGADERING

MAHJONGCLUB HAAGSE KRINGEN

Aankondiging aftreden Paul Deege als voorzitter.

Paul Deeg heeft eerder via email naar alle leden zijn aftreden als voorzitter aangekondigd. De vereniging was dus naarstig op zoek naar een vervanger voor Paul. We kunnen jullie inmiddels wat nieuws melden maar dit zal gebeuren via een email naar alle leden.

Nieuw lid - Mary van der Does - Welkom!

Mary van der Does speelt al bij de Abri, en zij won het kleine maar zeer gezellige minitoernooi van 23 december. Na twee maal onze gast geweest te zijn wordt zij per 23 januari lid van Haagse Kringen, welkom Mary.

Nieuwe cursus start op 6 maart

Er staan 11 b=nieuwe cursisten te trappelen om aan onze voorjaarscursus deel te nemen. Dat wordt dus 6 weken lang inschuiven en meer drukte. Verscheidene leden hebben aangegeven meet te willen helpen als avond docent, dat is heel fijn!

Reminder voor iedereen!

Als je niet kunt komen gebruik dan alsjeblieft het online formulier.

Aan het einde van het jaar en begin van dit jaar hebben meerdere leden vergeten om je af te melden. Het is toch echt lastig om niet te zeggen vervelend voor jouw medeleden als ar op het laatste moment nog tafels moeten worden heringedeeld omdat iemand niet op komt dagen waarvan we het niet weten.

Met 50 speelavonden en 37 geregistreerde leden, zijn er vorig jaar zijn er ruim 400 geregistreerde afmeldingen geweest, dit gegeven op zich is niet vreemd. het geeft hopelijk wel aan waarom het noodzakelijk is om via het online formulier af te melden.

Als je langere perioden afwezig denkt te zijn kun je dit wel aan de secretaris doorgeven.

Competitie Avonduitslag - 9 januari

Met maar liefst 8 tafels was het weer een keer een behoorlijke drukke avond, Joyce Goddijn mag de eerste avondwinst van 2019 op haar naam schrijven, gefeliciteerd Joyce!

32 weergaven
bottom of page