top of page

Speelavond 30 januari - Geertjan avondwinnaar - Herinnering contributie 2019 - Het nut van 't wa

HERINNERING CONTRIBUTIE 2019

Inmiddels zijn de meerderheid van de contributies reeds verwerkt door de penningmeester waarvoor dank!

Namens de penningmeester het vriendelijke doch dringende beroep op een ieder waar bij de betaling er nog niet van gekomen is, om deze zo spoedig mogelijk te voldoen.

TAFELINDELING SERIEUS?

Iedereen snapt wel dat je zo snel als mogelijk wilt beginnen maar we doen dat niet voor niets via een tafelloting middels het befaamde zakje met steentjes. Het is eigenlijk een protocol dat ontstaan is uit de gedachte bij de tafel indeling voor competitie avonden, juist willekeur uit te sluiten. Want er is een competitie die we zo eerlijk mogelijk willen laten verlopen.

In het verleden was er veel onrust over wie er nou wel of niet zou zijn. Met de mogelijkheid om het afmelden zelf te regelen, is het uitgangspunt dan ook dat iedereen zich ook tijdig via het formulier afmeld (link naar formulier te vinden op de speelavond pagina) alleen zo kan de tafelindeling rustig, geordend en gladjes verlopen.

​De speelavond pagina laat zien wie zich heeft afgemeld, of er aspirantleden zijn, en of er gasten te verwachten zijn.

Er wordt berekend hoeveel tafels er minimaal en maximaal zijn en de eventuele jodoki posities. Het is een best effort, meld iemand zich niet af en is er nog niet, bel of app dan even de betreffende persoon.

Op basis van de afmeldingen en het aantal tafels wordt ook het juiste aantal steentjes in het groene washandje gestopt (minus een steen voor elke tafel waar een jodoki positie zal zijn) en trekt iedereen een willekeurige steen uit het zakje en neemt op basis daarvan plaats aan de juiste speeltafel, dat is ook eerlijk en zou een vaste gewoonte moeten zijn.

Als iemand zich niet heeft afgemeld dan is zij/hij dan hoogstwaarschijnlijk nog onderweg zijn, een belletje of app geeft vaak verheldering.

De speelavond pagina laat niet alleen zien wie er niet is maar ook wie er dan wel is, een eenvoudige check verteld on dan wie we missen. Ga in elk geval niet zo maar een tafel compleet maken om dat er laatkomers zijn, dat is niet de bedoeling. Een paar minuten later beginnen is nooit erg. (maar er is wel overigens wel ooit door het bestuur een leidraad voor opgesteld).

COMPETITIE STAND AZUREN DRAAK IN DE MAAK...

Het invoeren, verwerken en totaliseren van alle scores is voorwaar geen triviaal dingetje.

De competitie-sheets voor 2019 zijn klaar, vanaf volgende week is de tussenstand van het nieuwe seizoen van de Azuren Draak 2019 beschikbaar!

TAFELVERSLAGEN

In verband met drukte helaas geen tafelverslagen

Alle tafelwinnaars gefeliciteerd!

39 weergaven
bottom of page