top of page

Speelavond 24 juli - Heerlijk buiten mahjong :-) .. Margriet avondwinnaar .. geef je op voor 17 augu

MAHJONGMIDDAG EN BBQ OP 17 AUGUSTUS

Op de app is al een aankondiging verschenen en Joyce heeft deze al doorgestuurd naar diegenen die geen whatsapp hebben.Op zaterdag 17 augustus wordt er een mahjongmiddag georganiseerd met aansluitend een BBQ. Gewoon vrij spelen, geen competitie of toernooi. De middag staat ook open voor introducees. Aansluitend wordt aan het eind van de middag een gezellige BBQ georganiseerd voor de liefhebbers, vlees, vis en vegetarisch.Haagse Kringen leden en Abri spelers, als ook per persoon 1 of 2 introducees zijn van harte welkom (een redelijk spelniveau MCR mahjong is wel vereist voor de mahjongmiddag, tenzij je je introducees zelf uitleg geeft.) Je partner, vriend of vriendin alleen BBQ? dat kan ook!Aanmelden voor of alleen de Mahjongmiddag of alleen de BBQ, of voor beide activiteiten bij Jeanette.

HEERLIJK BUITEN MAHJONGEN

Ondanks de extreme warme periode was het goed toeven op het ALO veld.

Geen bedrukkende binnenruimte, maar in de vrije lucht. Het was heerlijk om op het gras of op het terras onder de luifel te spelen, een verkoelend windje dat af en toe voorbij vloog.

Met enige ervaring zijn de tafels en stoelen zo buiten gezet, even reinigen om het meubilair minder populair te maken bij eventuele rondrennende mieren.

Onze speellocatie is vrij uniek, dat wil zeggen in vergelijking met vele andere locaties waar alleen binnen vertoeven de optie is. Natuurlijk zijn er ook altijd zaken die wat beter kunnen in een sportkantine, maar bij onze speellocatie kunnen we bij warm weer buiten het korfbal-seizoen kiezen of we buiten of binnen willen spelen

GEEN TAFELVERSLAGEN DEZE WEEK

De seizoensstand voor de Witte Tijger van 2019 staat weer gepubliceerd op de https://www.mahjongdenhaag.nl/competitie pagina

18 weergaven
bottom of page