top of page

Speelavond 16 oktober - Mia avondwinnaar! Najaarscursus 2019 begonnen - NK CLUBS MCR 2019 BIJ HAAGSE

Bijgewerkt op: 30 apr. 2022

SPEELAVOND

Met 3 extra cursisten tafels was het gezellig druk, ons nieuwe lid Dilan verweerde zich dapper aan tafel 3 en onze gaste Ria en aankomend lid draaide mee aan tafel 7 en pakte gelijk de avondwinst! Knap gedaan hoor! - zie verderop voor de tafelverslagen.

NAJAARSCURSUS 2019 GESTART

De ingelaste najaarscursus vanwege de enorme belangstelling is afgelopen woensdag gestart. Onze vrijwilligers Jeanette, Maaike en Peter zijn de cursus gestart en nemen de cursisten mee op reis door de fascinerende Mahjongwereld. Voor de ene cursist lijkt het allemaal gesneden koek en voor de andere cursist is het even doorbijten. Zoveel nieuwe termen en begrippen, vreemde afbeeldingen, het hoort er allemaal bij. Maar we weten dat aan de eind van deze cursus alle cursisten klaar zijn om aan de Mahjong speeltafel te starten.

AANGEMELD ALS LID

Mochten we vorige week nog ons nieuwe jongste lid verwelkomen, deze week meldde Ria Poortman zich aan als lid per 30 oktober. Na twee keer gast te zijn heeft zij de smaak te pakken. Welkom Ria!

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP CLUBS MCR 2019

Op 9 november organiseert Haagse Kringen de eerste Nederlandse Kampioenschappen voor Clubs. De commissie bestaat uit Jeannette, Lino, Mariette, Marijke H., Marijke S en Paul.

De commissie is er klaar voor, het draaiboek staat de voorbereidingen zijn op schema. 16 van de 27 Mahjongclubs die aangesloten zijn bij de bond hadden zich ingeschreven, helaas moesten twee clubs zich terugtrekken omdat deze clubs geen volledig team van 4 spelers op de been konden brengen van louter eigen clubleden op de toernooidag.

Bij zo'n clubkampioenschap gaat natuurlijk om de eer van de clubs.

Elke vereniging vaardigt een team van 4 spelers af op de toernooi dag wordt er individueel gespeeld maar telt het totale team resultaat.

De toernooi-commissie heeft nog wat "slots" te vullen, dus als je een of twee uurtjes op die dag kunt vrijmaken maken jouw extra paar handen lichter werk voor alle vrijwilligers!

AVONDUITSLAG

25 weergaven
bottom of page