top of page

Speelavond 27 november - Annechien avondwinnaar! - Joyce Riekerk op het Erepodium! - Afronden Cursus

DRIE SPEELAVONDEN IN DECEMBER 2019

Inmiddels is de feestmaand begonnen, er zijn drie geplande speelavonden.

Twee reguliere speelavonden op woensdag 4 december en woensdag 11 december.

Traditioneel verruilen wij onze laatste speelavond voor de Kerstdagen, met die van de Klaverjasvereniging De Mient wanneer zij hun traditionele jaarlijkse speciale Kerstdiner organiseren in het ALOodsje.

laatste speelavond van 2019

DINSDAG 17 DECEMBER

NB: 25 december en 1 januari zijn er géén speelavonden.

VOOR IN DE NIEUWE AGENDA:

NIEUWJAARS AFTRAP 2020 - AVONDJE ANDERS 8 JANUARI

Het bestuur nodigt alle leden uit om op 8 januari de Nieuwjaarsaftrap bij te wonen tijdens het 'avondje anders'.

Volop kans om onder het genot van een drankje en een borrelhapje en vrij spelen de nieuwjaarsgroet persoonlijk over te brengen :-)

Zoals altijd mag je introducees meenemen, een instructie organiseren of er om vragen, spelen met je favoriete groepje, spelen met bijzondere stenen, extra lang pauzeren of vroeg stoppen om een borrel te nemen en bij te kletsen.

Zoals altijd, (bijna) alles mag zolang iedereen mee kan doen aan een speeltafel!

JOYCE RIEKERK VEROVERT DE TWEEDE PLAATS OP DOMTOREN TOERNOOI 2019

Joyce, van harte gefeliciteerd!

Acht van onze leden namen afgelopen zaterdag deel aan deze editie van het Domtoren toernooi. Na een lange dag op een naar verluid goed verlopen 2019 toernooi met bij de recreanten 56 deelnemers, wist Joyce bij de recreanten beslag te leggen op een tweede plaats. Een eerste podium voor Joyce op een toernooi en een heel mooi resultaat!

Er deden maar liefst 10 leden van Haagse Kringen mee. Bij de competitie spelers veroverden Annechien en Maaike de 43ste en 49ste plaats.

Mariette en Lino en Jeanine eindigden ook in de top 21! Hans, Jeannette, Lilian en Eva hadden minder geluk en moesten met een lagere ranking genoegen nemen, maar wel allen bij de top 44!

We zijn natuurlijk trots op jullie allemaal! De volledige uitslag is te bekijken op de Hoeksteen van Utrecht website. Joyce treedt natuurlijk toe tot de Ere-galerij van de Haagse Kringen!


NAJAARSCURSUS 2019

Voor het grootste aantal deelnemers zit de 6 avonden cursus er op, zij mogen sowieso de gehele december maand als onze gast deelnemen aan de speelavond. Zij ontvingen het cursus-certificaat en ons vermaarde cheatsheet. De instructeurs vertrouwen erop dat jullie klaar zijn om als debutanten deel te nemen aan de speelavonden.

We hopen dat alle cursisten minstens een keer aan de reguliere speeltafels willen aanschuiven om de ontspannen sfeer op onze vereniging te beleven.

Natuurlijk worden zij daar door ons warm welkom geheten en geholpen met coulance en geduld.

Een klein aantal deelnemers die wat lessen gemist hebben willen graag nog instructie of onder begeleiding spelen, daar is natuurlijk ook ruimte voor.

AFSCHEID ANNECHIEN

Het bestuur heeft ten overstaan van de aanwezige leden en deelnemers aan de speelavond op gepast wijze afscheid genomen van Annechien van Deurloo. Annechien is drie jaar lid geweest. Annechien is was succesvol op een aantal toernooien en was als één van de eerste competitiespelers die onze vereniging rijk is. Gedurende die periode en stak ook de haar handen uit de mouwen voor onze vereniging. Bij een selecte groep seizoenswinnaars werd de seizoensmedaille omgehangen die Annechien met het ontwerp van Toth Adan creëerde en produceerde. Gelukkig hebben wij voor de komende paar jaar genoeg van deze medaillons waar om gestreden kan worden. Daarnaast heeft Annechien ook de rol van vertrouwenspersoon vervuld. Een lid en vrijwilliger waar de vereniging trots op mag zijn. We hopen Annechien nog tegen te komen tijdens een van de landelijke toernooien, want het Mahjong zal zij zeker blijven spelen in de buurt van haar nieuwe woonplaats.

Annechien, nogmaals bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger, we zullen je missen en wensen jou en je familie natuurlijk heel veel geluk toe in Dalfsen!

AVONDUITSLAG 27 NOVEMBER

75 weergaven
bottom of page