top of page

Speelavond 17 december - Mariette avondwinnaar - Uitnodiging Nieuwjaarsborrel - Ledennieuws - Clubac

Bijgewerkt op: 30 apr. 2022

LEDENADMINISTRATIE

Nieuw lid per 8 januari 2020.

Een vijfde cursist van de najaarscursus heeft zich aangemeld als lid, van harte welkom Toos!

Nieuw aspirantlid per 8 januari 2019.

Een zesde cursist van de najaarscursus heeft zich aangemeld als aspirantlid. Van harte welkom Jasmijn!

Karin heeft vanwege persoonlijke omstandigheden haar lidmaatschap opgezegd per 31 december.

OPBRENGST CLUBACTIE 2019

Verschillende leden hebben zich ingezet om in hun kennissenkring Grote Clubactie loten te verkopen. Dat vinden wij natuurlijk héél tof! Vele kleintjes maken een aardig bedrag.

We bedanken dus niet alleen alle lotenkopers maar ook lotenverkopers! zonder hun inzet komt er niks binnen! #toffevrijwilligers

De opbrengst worden gereserveerd voor promotie-doeleinden en de lustrum activiteiten in 2021!

UITNODIGING AVONDJE ANDERS 8 JANUARI 2020

De allereerste speelavond van het nieuwe jaar is inmiddels traditiegetrouw sowieso een "AVONDJE ANDERS". De intentie van zo'n avond is om naast het mahjongen ook gewoon onderling contact te stimuleren we zijn immers een vereniging. We zetten de Zwarte Schildpad van 2019 natuurlijk in het zonnetje. Maar we willen ook graag het glas met jullie heffen.

De avond begint om 19:00 we zullen omstreeks 19:30 het glas heffen vergezeld van een borrelhapje. Vanaf 20:15 is er gelegenheid om te spelen.

Introducees zijn zoals altijd toegestaan, neem gerust je partner, vriend / vriendin eens mee... wel graag aanmelden via het gasten formulier.

Wil je extra instructie / uitleg.. of bijvoorbeeld open spel om feedback te krijgen over jouw keuzes, maak dit dan kenbaar aan onze secretaris, dan kunnen we dit organiseren.

Er zijn ook (grote) stenen (zonder arabische cijfers / letters) als je dat eens wilt proberen.

AVONDUITSLAG 4 DECEMBER

Soms gebeuren er wil eens dingen waarvan je niet wilt dat ze gebeuren. Helaas is de avonduitslag van 4 december niet meer beschikbaar. De formulieren zijn naar alle waarschijnlijkheid per ongeluk blijven liggen in de kantine en zijn daar niet meer terug te vinden. Dat vinden wij natuurlijk heel vervelend, maar het is niet anders.

Alle deelnemers aan de speelavond ontvangen 3 tafelpunten en 75 mahjongpunten.

Wij realiseren ons dat dit enige impact kan hebben op de stand maar we zien geen andere mogelijkheid om hier beter mee om te gaan zoals bovenstaand voorstel.

AVONDUITSLAG 17 DECEMBER!

26 weergaven
bottom of page