top of page

And the winner is... | Inschrijven Zomer Mahjong & BBQ | Avondje Anders...

AVONDJE ANDERS EEN BEETJE ANDERS

Het was goed om te zien dat er drie cursisten gebruik maakten van de mogelijkheid om mee te spelen aan de mahjong tafel en er waren twee gasten, waarvan Marion meespeelde en Mireille wilde meekijken.

Omdat er drie kersverse cursisten waren werden die natuurlijk aan aparte tafels ingedeeld met in elk geval één van de docenten. Dat strookt misschien niet met de gedachte dat je je "eigen tafel" kunt samenstellen. Gelukkig waren drie van de docenten bereid om hier het faciliteren van de cursisten voor te laten gaan. Er stond zelfs meloen met ham, een heerlijke dip, stroopwafels en chips voor de liefhebber! Diegenen die dat persoonlijk hebben geregeld, dank daarvoor heel hartelijk dank!

Halverwege de avond was er een onderbreking voor het huldigen van de seizoenswinnaar (zie ook verderop). Dat doen we namelijk traditioneel op het "avondje anders" juist omdat op deze avond daar ruimte voor zou moeten zijn omdat er geen competitie is. Sommige leden leken er een beetje moeite mee te hebben om een pauze in te lassen. Natuurlijk is mahjongen leuk en doen we eigenlijk niets liever dan dat, maar er moet ook ruimte zijn om even aandacht voor elkaar. Want zeg nou eerlijk het moet toch niet zo zijn dat we de winnaar van het seizoen de medaille in zijn hand drukken terwijl iedereen aan de mahjongtafel blijft zitten?

De voorzitter vroeg nog aandacht voor zijn persoonlijke actie voor de Hersenstichting via de SunsetWalk op zaterdagavond 8 april. Verschillende leden hebben inmiddels al een donatie gedaan waarvoor hartelijk dank 🙌 namens de Hersenstichting. Wil jij ook een donatie doen voor deze actie dan kan dat via deze link, dat kan al vanaf 5 euro. Zou het wellicht een idee om als vereniging van leden een gezamenlijk een goed doel te adopteren? Wordt hopelijk vervolgd!


"IK WIST NIET DAT ER AAN HET EINDE VAN DE SPEELAVOND GEHOLPEN WERD MET DE AFWAS?"


INSCHRIJVEN ZOMER MAHJONG & BBQ GEOPEND!

Alle leden ontvangen vandaag een bericht via e-mail en whatsapp met een link naar het formulier om je in te schrijven en de gerechten voorkeur aan te geven.

Je kunt je tot en met 15 juli inschrijven, de verdere details zijn omschreven in het e-mail bericht.

Dus check je inbox (of eventueel je spambox).


"IK WIST NIET DAT DE BIJZETTAFELS AAN HET EINDE VAN DE SPEELAVOND OP DE KAR NAAR HET FUSTHOK WERD GEREDEN!?"

NICO WINNAAR VERMILJOEN PHOENIX 2023

Gisteravond is Nico gehuldigd als winnaar van het seizoen van de Vermiljoen Phoenix van het Zuiden.

Het was spannend want hij stond slechts 2 punten voor op zijn directe concurrent Peter die vanwege zijn vrijwillige inzet als docent een constante reeks van compensatie punten verzamelde. Nico moest minstens 3 punten scoren op de laatste competitieavond en dat lukte hem! Dus gefeliciteerd Nico met deze kwartaal overwinning.

Peter werd dus tweede op een punt, en Eva werd derde met 40 punten.

Onder de avonduitslag de eindstand van het seizoen.


"WIE HEEFT DIE LEUKE MEDAILLES EIGENLIJK ONTWORPEN EN GEMAAKT?"


NB: Irmgard, Paul en Peter ontvingen vrijwilligers compensatie in tafelpunten voor hun vrijwillige bijdrage als docent tijdens de competitieavond van 28 juni.


52 weergaven

Comentarios


bottom of page