top of page

Bestuurs mededeling - Club speelavonden opgeschort tot nader bericht.

Bijgewerkt op: 15 nov. 2021Met ingang van afgelopen zaterdag 13 november, zijn de verscherpte strengere overheids maatregelen in werking getreden.


Helaas zijn deze verscherpte maatregelen nodig. Het virus weet zich te makkelijk te verspreiden via te veel nauwe - en ook langdurige - onderlinge contactmomenten. Het is voor te veel mensen blijkbaar te moeilijk om simpele basisregels, die helpen om een te makkelijke virus verspreiding tegengaan, solidair op te blijven volgen.


Het bestuur kan, ook in overleg met ALO en met in achtneming van de aangescherpte regels, geen andere conclusie trekken dan de club speelavonden voorlopig op te schorten.


Uiteraard zal het bestuur de ontwikkelingen nauwgezet blijven volgen. En wanneer er in de toekomst weer versoepelingen volgen, steeds evalueren of er weer mogelijkheden zijn.


Helaas geen fijne boodschap voor iedereen die veel plezier beleeft aan het spelen van ons geliefde spel op onze wekelijkse speelavond sinds begin september.


Hopelijk zijn mensen wakker geschud en zal men nu de basisregels stricter willen naleven. Alleen met een grote mate van solidariteit hoeven we dan, hopelijk, niet langer dan noodzakelijk met deze strengere maatregelen en vooral de konsekwenties ervan moeten leven.


Blijf gezond!81 weergaven

コメント


bottom of page