top of page

CONTRIBUTIE 2023 REMINDER | TOERNOOIKALENDER | UITSLAG & TUSSENSTAND

Bijgewerkt op: 7 feb. 2023

CONTRIBUTIE 2023 - FRIENDLY REMINDER

Van de penningmeester. We zijn goed op weg met het innen van de contributie 2023. Voor diegenen die er nog niet aan toegekomen zijn, bij deze een herinnering tot betaling van de contributie voor het huidige verenigingsjaar.TOERNOOI KALENDER GOED GEVULD!


De NMB toernooikalender is bijgewerkt. Gelukkig groeit het aantal MCR recreanten en competitie toernooien weer behoorlijk voor de enthousiastelingen die hieraan willen deelnemen.


Het fameuze Bamboe Acht Valentijnstoernooi 2023 (max 168 deelnemers) in Heemstede op 18 februari zit nog niet vol, hier de informatie.


Ook het leuke Paarse Draak toernooi 2023 in Vogelenzang op 15 april staat er nu bij! Hier de informatie.SPEELAVOND UITSLAG 1 FEBRUARI

Door de cursus en een aantal afwezigen, 'slechts' drie competitietafels. Wim werd avondwinnaar met 141 punten, gevolgd door Mieneke en Wendy.
TUSSENSTAND AZUREN DRAAK 2023

Hans heeft nog steeds de leiding, maar door twee weken puntverlies is zijn voorsprong geslonken. Wendy en Enne Jan volgen hem op respectievelijk, 1 en 2 punten.


BELANGRIJK: In de tussenstand is de compensatie voor vrijwillige inzet tijdens competitieavonden meegenomen van de afgelopen twee cursusavonden.

Eva, Irmgard, Paul & Peter zijn gecompenseerd voor hun vrijwillige inzet tijdens twee cursusavondenals cursus docent. Zij ontvangen als tafelpunten, een naar boven afgerond gemiddelde van de laatste 5 deelnames en als mahjongpunten 75 punten per avond. Eind 2019 was hiertoe beslist om in 2020 hiermee te beginnen als experiment.


27 weergaven

コメント


bottom of page