top of page

Nieuw seizoen van start 🐢 | Eva gehuldigd 🎉 | Nieuw lid 🎉 | Experiment 🧪 van start

Bijgewerkt op: 13 okt. 2022

Afgelopen woensdag werd Eva op het Avondje Anders gehuldigd als de Witte Tijger van het Westen 2022. Eva, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Voor wie het gemist heeft in deze aparte blogpost vindt je de seizoen's uitslag terug.


AVONDJE ANDERS

Het was een gezellige avond met maar liefst 5 gasten. Verschillende leden hadden iets lekkers meegenomen en er waren ook nog eens lekkere hartige snacks voor alle deelnemers.

Van wat ik als laat aangeschoven deelnemer mee kreeg was dat iedereen weer genoot van het Avondje Anders. Even een keer geen competitie en even niet per sé een tafel indeling door loting.


NIEUW LID 🎉

Een aantal van jullie heeft in de afgelopen maanden Loes al gezien tijdens de speelavond. Na het aspirant lidmaatschap heeft Loes besloten lid te worden per 1 oktober.

Van harte welkom bij onze club Loes!WELKOM BIJ HET SEIZOEN VAN DE ZWARTE SCHILDPAD VAN HET NOORDEN

Een nieuw seizoen wordt gestart, Iedereen begint weer op 0. Dus nieuwe kansen voor alle deelnemende leden om te gaan voor het ere-podium van het seizoen.


Tijdens dit laatste seizoen van 2022, zal zoals eerder aangekondigd door het bestuur in de ALV 2022, een experiment gestart worden. Er zal een keer per maand een speelavond worden ingesteld waarbij diegenen die dat graag willen, op een meer competitieve manier ingedeeld worden.

De leden die dit voorstel aanhingen waren veelal gevorderde spelers die ook regelmatig NMB toernooien bezoeken, echter deze groep staat open alle leden mits je aan de speelvoorwaarden kunt voldoen.


EXPERIMENT VAN START 🧪

In elk geval, zal er aan deze tafels dan volgens strictere MCR regels gespeeld worden. De uitgangspunten voor deze tafels zijn:

  • Spelen op tempo;

    • Volledige wedstrijd van 16 spellen.

    • Strikt: Niet langer nadenken dan 10 seconden, na het pakken van een steen

    • Strikt: Claimen binnen 3 seconden

  • Strikt: "Straffen" op spelovertredingen (zie regels op achterkant speelformulier!).

Afhankelijk van het aantal mensen, die zich hiervoor zullen gaan aanmelden, worden er dus voor twee groepen aparte tafelindelingen gemaakt. De tafel uitslagen van deze experiment speelavond telt gewoon mee voor de competitie. Het is een experiment om te zien hoe een dergelijke manier van indelen door alle leden wordt ervaren. De eerste avond is op 19 oktober. Het idee is om na drie van dergelijke experiment speelavonden onder alle leden de ervaring te evalueren.


61 weergaven

Hozzászólások


bottom of page