top of page

Ontknoping Vermiljoen Phoenix 2023 | Avondje anders... | Aanmelden ZOMER MAHJONG BBQ evenement!

Vorige week werd ons team die de landstitel binnenhaalde natuurlijk even gehuldigd. We zijn vanzelfsprekend heel trots op hun prestatie die alweer een mooie aanvulling vormt op de groeiende lijst van prestaties van onze leden die je kunt vinden op onze eregalerij.

De formele instructie zit er op. Onze enthousiaste cursisten hebben voldoende instructie gehad om zelf aan de slag te gaan. Dat is natuurlijk spannend. In elk geval heeft iedere cursist de gelegenheid om tweemaal vrijblijvend deel te nemen aan onze speelavond.

Vandaag is het weer tijd voor ons "avondje anders". Geen competitie, dus vrijheid om zelf tafels in te delen, maar er zijn ook al een aantal gasten, waaronder een aantal cursisten.

Natuurlijk krijgen ALLE debutanten extra ruimte om na te denken of om hulp te vragen.

En natuurlijk verwachten we van ALLE LEDEN dat die de debutanten hulp aanbieden.MAHJONG EN ZOMER BBQ 2023 - 12 AUGUSTUS

Hopelijk heb je zaterdag 12 augustus gereserveerd in je agenda!

Het evenement is uitsluitend voor leden van onze club, we vieren onze verjaardag (uitgesteld lustrum).

Onze enthousiaste werkgroep "evenementen" Jeannette, Liesbeth en Marijke, heeft zeker niet stilgezeten. Op zaterdag 12 augustus kun je deelnemen aan een gezellig mahjong toernooitje met een twist en aansluitend deelnemen aan een verzorgde heerlijke BBQ waarbij je een ruime keuze hebt uit vegetarisch / vegan / vlees / vis / gamba's! of een combinatie van deze gerechten. Als klap op de vuurpijl krijg je bij jouw deelname ook een aantal gratis drankjes.

Het enige dat nog mist, is dat je je snel aanmeldt voor deelname.

Morgen ontvangen alle leden een email bericht en/of whatsapp bericht met een link naar het online-deelnameformulier.LAATSTE CURSUS INSTRUCTIE AVOND ACHTER DE RUG

Acht van de negen zomer cursisten namen vorige week deel aan de laatste formele instructieavond (helaas was Caj vorige week verhinderd). Vanaf vanavond mogen zij vrijblijvend tweemaal deelnemen aan onze speelavond.

Traditioneel ontvingen zij op deze avond onze beroemde puntenkaart en natuurlijk het certificaat van deelname! Ze zijn klaar om Mahjong Competition Rules te spelen!

We feliciteren Biki, Diana, Dounia, Judy, Joseline, Megan, Monique en Nivedha, met het behalen van het certificaat! Wij weten als geen ander hoe leuk ons geliefde spel is, maar ook dat daar wel een leercurve aan voorafgaat en het leren spelen begint met veel oefenen!

We zijn heel benieuwd wie we de komende weken als gast mogen verwelkomen!


ONTKNOPING VERMILJOEN PHOENIX 2023...

We houden het nog even spannend... vanavond wordt de winnaar van dit tweede seizoen natuurlijk gehuldigd.

Hieronder alvast de ranglijst vanaf plek vier... Welke namen staan hier niet bij?


Vanaf morgen is er een aparte blogpost met de uitslag van 28 juni en de complete eindstand van dit afgeronde seizoen.90 weergaven

Comments


bottom of page