top of page

SPEELAVOND 10 APRIL - Jerika avondwinnaar

Bijgewerkt op: 23 uur geleden

AANGEMELD ALS LID

Thera en Debbie - oud-cursisten voorjaar 2023 hebben zich aangemeld als lid. Debbie en Thera waren zeer enthousiaste cursisten en hebben inmiddels al een avond meegespeeld.


GESTART ALS ASPIRANT

We hebben Nel en Bert vorige week al gezien op het avondje anders / voorjaarsevent.

Ze zijn gestart als aspirant en we zullen hen in de komende 8 weken zes keer zien tijdens onze speelavond.


NK CLUBTEAMS 2024 EERSTE TOERNOOI NA DE ZOMER

Het Nederlands Kampioenschap 2024 voor Clubteams is nu gepland na de zomervakantie als eerste toernooi voor de najaars toernooi reeks.

Het toernooi zal georganiseerd worden op een prima locatie in Leidschendam van Bridgeclub Leidschendam, de exacte datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meldt je aan als vrijwilliger, we hebben heel wat handjes nodig bij de voorbereiding en op de toernooidag zelf.


SELECTIE NK CLUBTEAMS AFVAARDIGING

Zoals elk jaar zal via een selectie procedure onze afvaardiging worden bepaald. Het begint bij de vraag of jij in die selectie procedure wilt mee dingen.

In grote lijnen worden de seizoen- / jaarprestaties in onze eigen competitie en de toernooien van de laatste twee kwartalen van 2023 en de toernooien van de eerste twee kwartalen van 2024 meegewogen. Binnenkort kun je je aanmelden voor de selectieprocedure.

Op deze pagina kun je de procedure teruglezen.


VOORJAARSCURSUS 2024

Woensdag 17 april is formeel het einde van onze voorjaarscursus.

Onze enthousiaste groep cursisten speelden al in het wild mee tijdens het Paas / Voorjaarsevenement, en afgelopen week mochten zij proeven van de sfeer aan tafel zoals die wekelijks is.

De 8 cursisten hebben zich kranig en dapper geweerd tussen de meer ervaren leden. We hopen dat zij het toch als leuk hebben mogen ervaren, ondanks dat zij allemaal nog veel ervaring moeten op doen en veel leren.

Traditioneel is er op de laatste cursusavond ook de uitreiking van het certificaat en een foto-moment met de docenten.


WELKOM BIJ HET SEIZOEN VAN DE VERMILJOEN PHOENIX VAN HET ZUIDEN

Onze seizoenen starten op elke tweede woensdag van het nieuwe kalender kwartaal, traditioneel zijn onze kwartalen aan de windstreek posities volgens het mahjong gelieerd,

Nu het eerste kwartaal van de Azuren Draak van het Oosten is afgerond, zijn we aanbeland in het seizoen van de Vermiljoen Phoenix van het Zuiden
SPEELAVOND 10 APRIL

We zouden er aan gewend kunnen raken, 10 volle speeltafels, 40 mahjong enthousiastelingen!

Er zijn dus ook 10 tafel winnaars!

Jeanine, debutant Hester, Joyce G, debutant Diana B, Liesbeth, Marijke, Paul, Leny en debutant Mireille, Jerika mag zich avondwinnaar noemen met maar liefst 192 mahjongpunten.

119 weergaven

Comentarios


bottom of page