top of page

Speelavond 11 maart - Hans avondwinnaar - Opschorting speelavonden tot 1 juni ivm Coronavirus


OPSCHORTEN SPEELAVONDEN

Het Corona-virus (Covid-19) heeft Nederland in zijn greep. Het virus waar voor alsnog nog geen vaccin voor is, is een serieuze bedreiging voor de volksgezondheid.

Voortschrijdend inzicht resulteert in steeds strengere maatregelen die worden ingevoerd en er op gericht zijn om een piek in te behandelen zieke mensen moet voorkomen.

Van alle Nederlanders wordt verwacht dat zij in hun dagelijkse bezigheden 1,5m tot 2m afstand te houden van anderen om de kans op doorgeven van de besmetting zo klein als mogelijk te houden.

Wellicht is het verstandig om als uitgangspunt te nemen dat je zelf al besmet kunt zijn, je wilt toch niet dat jij degene bent die een ander besmet.


Het bestuur had op zaterdag 14 maart besloten om in elk geval tot en met de speelavond van 1 april de speelavonden georganiseerd door Mahjongclub Haagse Kringen op te schorten (dus effectief t/m 7 april).


Dit was in lijn met de later uitgevaardigde richtlijnen door de Rijksoverheid voor ieder individu om "social distancing" in acht te nemen en waar er inmiddels verboden wordt om samenkomsten met groepen mensen te organiseren voor zaken die niet noodzakelijk te zijn.


UPDATE 24 MAART - GEEN MAHJONGSPEELAVONDEN TOT 1 JUNI IPV 6 APRIL
De ontwikkelingen volgen elkaar snel op, gisteren had de gemeente al besloten het ALO korfbal sportpark voorlopig te sluiten. 
Na de aankondigingen van de Rijksoverheid gisteravond zijn er in elk geval tot 1 juni geen mahjong activiteiten.

We houden natuurlijk  de richtlijnen van het RIVM aan en volgen als bestuur alle ontwikkelingen via https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

GEVOLGEN OPSCHORTEN SPEELAVONDEN

De al reeds naar 1 april verplaatste ALV zal opnieuw gepland worden. We wachten met het plannen van een nieuwe datum tot een moment dat dat weer zinvol is.

De opschorting heeft natuurlijk ook tot gevolg dat de laatste paar speelavonden van maart van de Azuren Draak 2020) niet doorgaan.

Ook hier zullen we op een later moment beslissen hoe we hier mee omgaan.

Avonduitslag woensdag 11 maart

[update 24 maart 17:01]
In de eerdere versie stonden per abuis twee tafels niet vermeld. 


57 weergaven

Comentarios


bottom of page