top of page

Speelavond 12 juli | Nieuw lid! | AAN DE SLAG MET HET NK 2024

DE ZOMERCURSUS 2023 ZIT ER OP

Nog niet alle cursisten hebben gebruik gemaakt van de optie om vrijblijvend twee maal onze gast te zijn, We hopen van harte dat alle cursisten van deze mogelijkheid gebruik zullen maken. Afgelopen week namen Biki, Diana, Joseline en Monique deel aan de speelavond. Het is vast spannend voor hen geweest en zij hebben dapper gespeeld! Het scheelde niet veel of Biki was tafelwinnaar geworden!


WELKOM DIANA!

Wij zijn natuurlijk heel blij dat Diana heeft besloten om per 19 juli lid te worden van onze Mahjongclub. We hopen dat je een leuke en gezellige tijd bij ons tegemoet gaat!


EN NU ZIJN WIJ WEER AAN DE BEURT!

Een prachtige prestatie, de landstitel 2023 en een trofee behaald door ons Haagse Kringen team Eva, Jeannette, Lino en Nico, zij zijn natuurlijk opgenomen in onze ere-gallerij!

Als titelhouder 2023 mag onze club het volgende Nederlands Clubkampioenschap 2024 organiseren! We hebben gelukkig al wat ervaring, in 2019 werd de eerste editie ook door onze vereniging georganiseerd. We zullen in overleg met de mahjongbond een datum op de toernooi kalender moeten prikken en een vrijwilligers werkgroep op moeten tuigen die hiermee aan de slag gaan. Binnenkort kun je je aanmelden als vrijwilliger, we hebben veel handen nodig, niet alleen bij de voorbereiding maar ook op de dag zelf.


WELKOM BIJ HET

SEIZOEN VAN DE WITTE TIJGER VAN HET WESTEN

2023!SPEELAVOND 12 JULI

Een nieuw seizoen, dus iedereen heeft weer nieuwe kansen,

Op de eerste competitieavond waren er maar liefst 4 gasten, waarvan Diana inmiddels lid is geworden.

Nico wist als tafelwinnaar ook nog eens 205 mahjongpunten te behalen en werd dus avondwinnaar. Ook Ria, Margriet, Jeannette, Joyce G en Elly werden tafelwinnaar, allen gefeliciteerd!...

66 weergaven

Comments


bottom of page