top of page

Speelavond 13 september | Nico op het ere-podium | Aftrap Clubactie 2023 | Sponsor worden?

Helaas was het Negen Poorten toernooi van afgelopen zaterdag al snel volgeboekt, en konden sommige van onze leden niet meer deelnemen vanwege het maximale aantal beschikbare plaatsen (88 in totaal).

De hitte speelde voor sommige deelnemers op deze locatie een rol. Helaas was er geen airconditioning aanwezig en was de ventilatie suboptimaal. Dit is een extra uitdaging bij het organiseren van een mahjongtoernooi en het vinden van een geschikte locatie.


Dit stelt organiserende verenigingen voor een dilemma: hoe groot moet een toernooi zijn en hoeveel plaatsen moeten beschikbaar zijn voor deelnemers? Waar trek je de grens? Welk risico kun je nemen door een grotere locatie te huren die mogelijk niet helemaal vol raakt?


Verschillende leden hebben ideeën aangedragen voor toernooilocaties (waarvoor dank!), die allemaal nader zijn bekeken of nog bekeken zullen worden. Heb jij nog een idee voor een locatie, laat het ons weten! Samen weten we meer! We houden jullie op de hoogte.


CLUBACTIE START 2023

Op 23 september start de jaarlijkse clubactie. Met deze jaarlijkse actie proberen we extra fondsen te genereren om iets extra's te kunnen doen buiten de begroting. Dit jaar is de actie bedoeld om een extra financiële buffer te creëren.


We vragen onze leden actief loten te verkopen, en we doen ons uiterste best om dit jaar leuke prijzen beschikbaar te stellen voor de beste lotenverkopers, als extra motivatie. Sommige leden maken van deze gelegenheid gebruik om direct extra donaties te doen aan de penningmeester, en ook daar zijn we natuurlijk zeer dankbaar voor.


Volgende week ontvangen alle leden hun eigen verkoopkaart compleet met een QR-code om online loten te verkopen, evenals een lotenverkoopboekje.


Ontdek de Kans om Onze Mahjongclub te Ondersteunen!

Als sponsor van onze Mahjongclub hebben we niet zoveel te bieden qua "exposure," hoewel de "kennis" pagina's op onze website veel bezocht worden door bezoekers uit binnen- en buitenland. Heb je een eigen onderneming? Overweeg dan eens om met het bestuur te bespreken hoe jij onze vereniging via sponsoring kunt ondersteunen en welke tegenprestatie wij wellicht als vereniging kunnen bieden. Misschien ken je ook een ondernemer die interesse heeft in sponsoring. Het aankomende NK MCR Clubteams is bijvoorbeeld een geweldige kans om jezelf als evenementssponsor in de schijnwerpers te zetten. Of wellicht zijn er sponsors die geïnteresseerd zijn in het sponsoren van prijzen, of zelfs als maatschappelijke sponsor willen bijdragen. Of misschien gun je je eigen "cluppie" middels sponsoring een extra "duit".


...EVENEMENT SPONSOR IETS VOOR JOU?

NICO OPNIEUW OP EREPODIUM

Hoe doet hij het, wat is zijn geheim? Nico stond afgelopen zaterdag wederom op het ere-podium. Met dit resultaat dingt hij ook serieus mee naar een hoge ranking op de Nationale MCR Recreanten ranglijst, waar ook Eva een mooie positie heeft verworven. Ondanks dat we speelden in "De Oase," was de hitte toch wel een afleidende factor in een volle zaal met 88 mahjongenthousiastelingen. Voor Nico bleek het geen enorm probleem, want hij werd "gewoon" weer derde. En gewoon is het echt niet; het is een bijzondere prestatie, waarbij blijkt dat zijn vaardigheden op de lange termijn een belangrijke factor zijn. Opnieuw een prijs, gefeliciteerd Nico, we zijn trots op je!

Nico op op het ere-podium, naast de Marian en Anoinet Paap (Paarse Draken)


UITSLAG SPEELAVOND 13 SEPTEMBER

Na de klapper van vorige week van Paul, wist Eva afgelopen week de hoogste tafelscore in de wacht te slepen. Een vijftal 'usual suspects' behaalde ook wederom de tafelwinst, waarbij het opvallend is dat debutant Monique ook weer tafelwinnaar werd. Binnen korte tijd na de cursus heeft Monique zich al ontwikkeld tot een geduchte tegenstander. Felicitaties voor alle tafelwinnaars!


TUSSENSTAND NA SPEELAVOND 13 SEPTEMBER

Met opnieuw een tafelwinst lijkt Eva met nog twee avonden te gaan af te stevenen op de seizoensprijs! Joyce G stijgt naar de tweede plaats op een achterstand van 6 punten, en Nico stijgt naar de derde plaats met een achterstand van 7 punten. De kans lijkt heel klein dat Eva nog ingehaald kan worden, maar theoretisch is het mogelijk!


38 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page