top of page

SPEELAVOND 19 JUNI - Eva avondwinnaar | Joyce R naar WK MCR


26 JUNI - ALV 2024

Het is niet ideaal, maar we persen de ALV 2024 er uit, op woensdag 26 juni aanstaande, voorafgaand aan de reguliere speelavond.

Vanaf 19:15 start de ALV, na afloop van de ALV is er een korte pauze gevolgd door de tafelindeling waarna we kunnen starten met spelen.


💪🏼 JOYCE R NAAR WK MCR IN TORONTO

We kunnen met enige trots meedelen dat Joyce R deel zal nemen aan het WK MCR 2024

Het WK wordt georganiseerd door de WMO (World mahjong Organization) en de Canadian National Mahjong Association. Het evenement vindt plaats van 11-15 oktober in Toronto.

Natuurlijk wensen we Joyce R nu al heel veel succes in de voorbereiding en we zullen haar proberen te volgen. Bekijk de WK Website


HOE DEDEN JOYCE EN NICO HET OP HET MDO 2024.

Schoon Spel organiseert veel toernooien, afgelopen weekend was het de beurt aan 56 Competitie spelers om deel te nemen aan het twee-daagse MCR Dutch Open 2024.

Het is een zogenaamd MERS toernooi en staat dus ook open voor internationale deelnemers.

Joyce R. speelt al enige tijd op Competitie Toernooi niveau, Nico besloot zeer recent om op dit twee-daagse toernooi te proeven van het competitieniveau.

Nico wist enige tijd stevig in de top tien te nestelen en stond op de 4de positie na vijf speelronden aan het eind van de eerste speeldag. Op de zondag ging het aanvankelijk nog goed met een gedeelde 5de positie. Uiteindelijk had Nico te veel pech en werd voorbijgestreefd en eindigde uiteindelijk op de 17 positie! zeer verdienstelijk 💪🏼 voor zijn debuut. Joyce R begon het toernooi op zaterdag wat bescheidener, maar wist aan het eind van de zondag toch de 33ste plaats te bereiken.

Mooi dat Nico en Joyce zich goed staande hebben gehouden tussen de grote groep van ervaren competitiespelers! We trots op jullie!


We zijn natuurlijk ook benieuwd of de prestaties van Joyce en Nico ook andere ambitieuze recreanten toernooigangers zal inspireren, om de stap naar het competitie-toernooi niveau te maken.


3 JULI - AVONDJE ANDERS "PLAY & LEARN"

De eerste avond van het nieuwe kwartaal is het "avondje anders". Geïnspireerd door het "Project MCR" van de Mahjongbond en de "Play & Learn" speelavond willen we deze avond volgende week wijden aan "beter leren spelen". De methode is in navolging wat vele andere verenigingen met enige regelmaat organiseren, volledig open spel met spel evaluatie en ook instructie feedback bij elke gepakte steen. Eigenlijk zoals wij ook in onze cursus opzet een aantal avonden doen.


NIET VERGETEN - ZATERDAG 10 AUGUSTUS - ZOMER EVENEMENT!

UITSLAG SPEELAVOND 19 JUNI

Kijk debutant Thera eens tekeer gaan, het scheelde niet zo veel of ze was avondwinnaar, Eva bleef haar voor met 18 mahjongpunten.

Naast Thera werden ook Wendy, Jeannette, Enne Jan en Margriet ook tafelwinnaar!,

Allen gefeliciteerd! 👏TUSSENSTAND NA 19 JUNI

Het spannend! Na de speelavond van vorige week, is aanstaande woensdag de ontknoping van het seizoen van de vermiljoen Phoenix van het Zuiden.

Wendy stijgt naar de eerste positie en Jeannette naar Positie 2 met hetzelfde aantal tafelpunten als Wendy maar meer dan 500 minder mahjongpunten. Gevolgd door Eva op positie 3 op 1 punt achterstand. Lino kan ook de top 3 bereiken. Debutant Thera bezet de 8ste plaats en Enne Jan stijgt maar liefst 5 plekken en komt de top 10 nog binnen.

We zijn benieuwd naar de ontknoping, Jammer dat Joyce G en Wendy niet het volledige seizoen konden deelnemen.


37 weergaven

Comments


bottom of page