top of page

SPEELAVOND 27 MAART - Joyce R avondwinnaar - EN NOG VEEL MEER...

Bijgewerkt op: 3 apr.

Er is een inhaalslag gemaakt met de speelavond uitslagen, zie de clubblog overzichtspagina.


Afgelopen woensdagavond was de laatste speelavond van het seizoen van de Azuren Draak 2024. De ontknoping was niet heel erg spannend meer voor wat betreft de winnaar van dit kwartaal.


CURSUS AVOND 6 ZIT ER OP! NOG TWEE TE GAAN

We hebben sinds 21 februari elke avond 8 gevulde tafels. Afgelopen woensdag was was de zesde cursusavond voor onze negen cursisten van het cohort voorjaar 2024. Marianne, Ria J, (onze) Ria P , Anke, Kim Everdine, Wouter, Hetty, Astrid en Irwan zijn enthousiaste cursusisten die onder leiding van Eva, Jeannette, Marijke (en Irmgard) degelijk geïntroduceerd zijn tot de basis van ons geliefde Mahjongvariant.

Op deze zesde speelavond ontvingen zij onze vermaarde de punten kaart van alle 81 scorende elementen.

De negen curisten hebben nog drie avonden te gaan, aankomende woensdag deelname aan het Paas evenement en de twee weken er na nog avond 7 en 8 van de cursus waar zij dan aan de speeltafels zullen aanschuiven en hun certificaat zullen ontvangen.


AANGEMELD ALS ASPIRANT-LID

Via Joyce G hebben Nel en Bert onze club gevonden, zij hebben zich aangemeld als aspirantlid voor 6 weken om de sfeer te proeven en te ervaren hoe het er op een speelavond aan toe gaat. Van harte welkom Nel en Bert.

Nel en Bert starten hun aspirantlidmaatschap op 10 april, we zullen ze waarschijnlijk al op 3 april zien.

 

WOENSDAG 3 APRIL

AVONDJE ANDERS - MAHJONG PAAS / "BINGO" EVENEMENT


De werkgroep activiteiten heeft weer een leuke activiteit in petto.

Nee, het is geen bingo met de bekende bingo balletjes.

Je kunt je zoals gewoonlijk gewoon voor de avond aanmelden via de speelavond pagina.

  • Ook introducees / gasten zijn welkom mits zij enige ervaring hebben met MCR mahjong.

  • De Bingokaart kost 2,50, je mag meerdere Bingokaarten aanschaffen.

  • Eigen gemaakte versnaperingen zijn natuurlijk zoals altijd weer van harte welkom.

  • Tijdens deze avond wordt ook de Azuren Draak van het Oosten 2024 als kwartaalwinnaar gehuldigd.

 

OPROEP VRIJWILLIGERS

Dit jaar gaat Mahjongclub Haagse Kringen voor de tweede maal in de geschiedenis het Nederlands Clubkampioenschap Mahjong organiseren. Omdat onze club vorig jaar de winnaar werd, nemen wij dit jaar het estafette stokje over.


Voor de voorbereiding wil het bestuur een werkgroep samenstellen en we zoeken daarvoor vier leden die willen meedenken aan de opzet en de uitvoering van het toernooi.

Zodra de speeldatum bekend is, zoeken wij nog vrijwilligers die enige (nog nader te bepalen) taken willen vervullen om het toernooi op de rit te zetten.

We horen graag wie wil deelnemen - meld je aan als vrijwilliger!

 Aanmelden via de NK WhatsApp groep (link wordt verstuurd via de Leden appgroep)

 

SAVE THE DATE - 24 APRIL - ALV 2024

Op 24 april organiseert het bestuur de Algemene Ledenvergadering over het verenigingsjaar 2023.  De ALV is gepland voorafgaand aan de speelavond van 24 april.

Er staan geen ernstige zaken op de agenda, wel wordt er natuurlijk verantwoording afgelegd en de financiele stand van zaken gepresenteerd.

We nemen formeel afscheid van Geertjan als bestuurslid / penningmeester en we huldigen de jaarwinnaar de Groen Gele Draak van 2023 (de jaarwinnaar)


UITSLAG SPEELAVOND 27 MAART

Joyce R hadden we al even niet gezien, deze avond was ze er en liet zien waarom ze onze enige NMB competitie-niveau speler is. Met 172 punten isJoyce R avondwinnaar!

Ook Monique, Roel, Wendy en Leny werden allen tafelwinnaar, gefeliciteerd!


NB: Ivm de huldiging van de winnaar van het Seizoen van de Azuren Draak 2023 deze week geen tussenstand. (eindstand wordt volgende week gepost).


54 weergaven

Comments


bottom of page