top of page

Speelavond 30 november | Ventilatie regeling | Speltip | We raken dingen kwijt

👉️ SPEELAVOND 21 DECEMBER VERPLAATST NAAR DINSDAG! 👈️

ZITPLAATS ROTATIE

Voor veel mensen is de zitplaats rotatie na afloop van een speelronde best wel een ding. Als je zelden aan een ronde 3 of ronde 4 toekomt wellicht helemaal! Op ons score formulier geven wij per ronde op welke positie de spelers na afloop van een ronde moeten gaan plaats nemen bij aanvang van de volgende ronde.

Op deze pagina vindt je een handig overzicht, een MCR zitplaats schema dat uitgaat van de positie waar je als speler start aan het begin van de speelavond.

Dus geen excuus meer om niet te wisselen van zit plek in ronde 3 of 4.


VENTILATIE

Zoals eerder is aangekondigd gaan we proberen de ventilatie beter te regelen.

Aan de bovenlicht kant is inmiddels bij wijze van proef een visueel hulpmiddel geïnstalleerd. Dit geeft eenvoudig weg aan hoe sterk de luchtstroom is. Lijkt de luchtstroom te sterk dan kunnen we proberen dit te regelen door de bovenlichten iets meer te verkleinen.

Tegelijkertijd is er een luchtkwaliteit meter aangeschaft. De CO2 meting is een indicatie van de effectiviteit van de ventilatie.

Deze meter meet ook meteen de temperatuur en de luchtvochtigheid.

We hopen dat we met deze hulpmiddelen een balans te kunnen vinden tussen afdoende ventilatie en behaaglijkheid. De binnentemperatuur is overigens ingesteld op 20 graden.

We zullen per avond bekijken wat en of er iets bij geregeld moet worden.

Voorbeeld CO2 meter

HANDIG TOCH DIE FORMULIEREN...

Helaas hebben we geconstateerd dat er blanco wedstrijdformulieren verdwijnen en er verdwijnen ook winden-kaartjes. Er zijn in de afgelopen maanden al twee keer een aantal formulieren uitgedraaid die qua aantal tot het eind van het jaar ruim voldoende waren.

Zeer recent zijn de winden kaartjes waar nodig aangevuld, maar er zijn er al weer een aantal vermist!

Bedenk dat een vrijwilliger deze kaartjes ontwerpt, bij een printshop uitprint, snijdt en lamineert voor de vereniging. Dat kost tijd, moeite en geld, de kaartjes zo maar meenemen is simpelweg "not done".

Als je een mooi gelamineerd winden-kaartje wilt voor eigen gebruik, vraag er dan gewoon om.

Voor een score-formulier is het nog makkelijker, je kunt het formulier in PDF formaat via deze pagina gewoon downloaden en dan zelf printen.


MAG IK JE KUSSEN?

Nee, geen knuffels, dit gaat over de privé kussens die een aantal van onze leden gebruiken tijdens de speelavond. De stoelen zijn voor een aantal mensen niet erg comfortabel. Er worden soms kussens gebruikt om prettiger te zitten en dat is op zich prima. Sinds enige tijd worden er echter aan het einde van de speelavond kussens in onze club kast gestopt. We begrijpen goed dat dit makkelijk is, maar dit is echt niet de bedoeling. Er is niet voldoende ruimte voor en het is ook niet-echt de aangewezen plek. Gelieve de privé kussens aan het einde van de speelavond mee naar huis te nemen, zodat diegenen die ons materiaal opbergen dit kunnen doen zonder te moeten proppen in een overvolle kast.


NMB VOORZITTERSOVERLEG / BIJZONDERE ALV

Elke jaar is er een voorzittersoverleg voor de voorzitters van de 27 clubs / verenigingen die zijn aangesloten bij de NMB. Deze keer was er ook een bijzondere ALV ingelast ivm met het voornemen om een nieuw bestuurslid te benoemen tijdens de ALV. Belangrijke zaken die ter sprake besproken zijn:

  • Peter den Hartog is toegetreden tot het NMB bestuur en zal de taak van penningmeester overnemen van Olav.

  • Olav Sommers zal zich binnen het bestuur gaan toeleggen op Promotie & Communicatie.

  • Ria van Putten heft na vele jaren aangegeven per 1 maart 2023 te zullen stoppen als secretaris.

  • VACATURE: Mocht een van onze leden interesse hebben om de NMB secretaris taak op nationaal niveau op zich te nemen, laat dit dan even weten aan ons eigen secretariaat, wij brengen je dan in contact met het bestuur van de NMB.

  • Meedenken over de toekomst van de NMB, wil jij jouw enthousiaste ideeën delen met de bond? dan heb je daar volgend jaar de gelegenheid voor, op een nader aan te geven datum (medio juni 2023) zal er een "hei-sessie" plaatsvinden. Alle NMB leden zullen tzt een uitnodiging ontvangen.

👆️ NMB VACATURE BESTUURSFUNCTIE 👆
SECRETARIS BESTUUR

SPEELAVONDUITSLAG 30 NOVEMBER

5 volle tafels. Ineke was er weer eens, en pakte gelijk de avondwinst. Ook Jeannette, Irmgard, Rita, Wendy en Wim wisten de volle winst aan hun speeltafels te pakken.TUSSENSTAND ZWARTE SCHILDPAD 2022

Wendy heeft wederom de tafelwinst binnen kunnen slepen. Nico had puntverlies. Jeanette besteld zich steviger op de 3de positie.


76 weergaven

コメント


bottom of page