top of page

Speelavond 9 augustus

De deelnemende leden hebben afgelopen zaterdag kunnen genieten een gezellige mahjong middag met aansluitend een verzorgde BBQ, was er veel ruimte voor sociaal contact en dat werd zeer gewaardeerd. Dus heel veel complimenten voor de Werkgroep Activiteiten betaalde uit Liesbeth, Marijke en Jeannette. Het was heel leuk om Leny weer te zien en ook een aantal leden die we niet zo vaak hebben gezien. Ook onze twee "toernooi-leden" (verenigingslicenties) Eric en Annechien waren gezellig aanwezig. Het complete verslag van de werkgroep met foto's en uitslag houden jullie nog te goed. Binnenkort meer nieuws over toekomstige activiteiten voor onze leden (buiten onze reguliere mahjong activiteiten).

Tijdens de speelavond van vorige week, viel zeker wel op dat twee debutanten van de laatste zomercursus tafelwinnaar wisten te worden. Dus complimenten voor Diana en Monique!

Voor de najaarscursus van 18 oktober hebben we inmiddels 8 deelnemers, we weten niet of we maximaal aantal van 12 deelnemers zullen halen. Een aantal gegadigden kunnen vanwege andere activiteiten/prioriteiten niet aan deze cursus deelnemen en staan op de wachtlijst voor een voorjaarscursus in 2024.

Mocht je nog iemand kennen die interesse heeft in onze cursus maak ze dan attent op onze cursus informatie pagina.


OPROEP EVENEMENT-LOCATIE SUGGESTIES

Wij hebben jullie hulp nodig. Volgend jaar is het de bedoeling dat onze club -als winnaar van het NK MCR Clubteams 2023- het volgende NK 2024 organiseert. Hiervoor moet natuurlijk de organisatie nog op de rit worden gezet (!). Een belangrijk punt is dat als het aantal deelnemende clubs (dit jaar veertien) zich nog uitbreid, dan bestaat de mogelijkheid het NK Clubteams niet meer in "ons" ALOodsje past.

Hierbij een oproep aan alle leden om eventuele suggesties voor alternatieve locaties te melden bij het secretariaat. Het liefst een locatie in Den Haag maar een goede locatie in de regio Haaglanden is ook een optie.


SPEELAVOND 9 AUGUSTUS

Voor de tweede week op rij is Joyce G. avondwinnaar met een hoog aantal punten van 344.

Ook Mariette, Monique, Marijke en Diana werden tafelwinnaar! Allen van harte gefeliciteerd.TUSSENSTAND NA 9 AUGUSTUS

Marijke wist zich naast Jeannette te nestellen in de top. Hans en Nico liepen averij op maar staan beiden op 3 punten achterstand van de leiders. Daar achter een groepje van 3 die tot noch toe 15 punten wisten te verzamelen, Joyce G., Eva en Ria. Wat verder nog opvalt is het hoge aantal mahjong-punten die Joyce G. regelmatig weet te scoren waardoor ze nu al op 783 punten staat..


34 weergaven

Comments


bottom of page