top of page

Verslag 🎄Kerst evenement🎄 - Uitslag 13 december - Marijke Avondwinnaar!

Bijgewerkt op: 28 dec. 2023


Afgelopen woensdag 20 december hebben bijna 25 leden kunnen genieten van een gezellig kerstbuffet. De tafels gezellig gedekt en een buffet met voor elk wat wils. Vooraf een heerlijke verse pompoensoep en daarna een salade buffet. Huzarensalade, tonijnsalade, zalmsalade, eiersalade, kip-preisalade en eiersalade. Vegetarische balletjes, heerlijke pinda-saus.


De kerst-twist voor mahjong kerst-toernooi was verassend, een pung van 3 verschillende draken, of 3 verschillende draken. Het was heel normaal op deze avond. Sommigen konden er niet aan wennen en anderen konden zich verassend snel aanpassen.

Er was nog tijd voor drie complete rondes van 4 spellen. Na elke ronde werden de tafels opnieuw samengesteld dus steeds een wisselende tafelsamenstelling was ook weer eens wat anders.

Nadat de organisatie en alle vrijwillegers werden bedankt, volgde de prijsuitreiking.

Jeanine kwam uit de bus als winnaar en mocht het zelfgemaakte kerststuk meenemen om thuis de kertsferen nog meer op te luisteren. Gefeliciteerd Jeanine!


LAATSTE COMPETITIEAVOND 27 DECEMBER

De seizoenscompetitie nadert zijn ontknoping, volgende de week woensdag 27 december is de laatste competitieavond van 2023. In de top is het zeker nog spannend!


WOENSDAG 3 JANUARI - 🥂NIEUWJAARSBORREL🥂

Op woensdag 3 januari is het weer tijd voor een avondje anders. Geen competitieavond.

We trappen af met een gezellige borrel en een toast op wat hopelijk weer een mooi mahjong jaar voor onze vereniging mag worden. Het begint in elk geval goed, met een aantal nieuwe leden en een aantal nieuwe aspirantleden.

👉 Graag tijdig aanmelden ivm inkopen...


SPEELAVOND 13 DECEMBER

Marijke werd tafelwinnaar aan de sterk bezette tafel 2 en tevens ook avondwinnaar!

Ook Paul, Frans, Wendy, Lino en Diana haalden de tafelwinst binnen. Allen van harte gefeliciteerd!TUSSENSTAND NA 13 DECEMBER

In de top 3 geen positie veranderingen, maar de seizoenswinst voor Eva is geen zekerheid omdat Paul haar genaderd is tot op 1 punt! Het kan nog spannend worden op de laatste competitieavond van 2023 volgende week op 27 woensdag 27 december. Joyce G stijgt naar plaats 4 en is ook nog in de race voor een ereplaats, dus ook de derde plaats van Marij is nog niet veilig!

Frans komt de top 10 weer binnen op plaats 5 en Lino stijgt weer naar plaats 7.
49 weergaven

Comments


bottom of page