top of page

WELKOM BIJ DE RODE PHOENIX VAN HET ZUIDEN 2023 | VRIJWILLIGERS BEDANKT! | NK-CLUBTEAMS AFVAARDIGING


WELKOM

BIJ HET

SEIZOEN VAN DE VERMILJOEN PHOENIX

VAN HET ZUIDEN

2023


WINNAARS!

Afgelopen woensdag week vondt tijdens de ALV de huldiging plaats van de Groen Gele Draak 2023, Nico ontving de unieke bijzondere jaarkampioen trofee, een handbeschilderd (volgens Delfts Blauw methode) bord en een prachtig boeket bloemen.

De nummers twee (Wendy) en drie (Eva) ontvingen beiden een mooie bos tulpen.

Lino ontving een medaille Azuren Draak 2023 medaille.

De winnaars hebben uiteraard een plekje verdiend op onze eregalerij.


WAARDERING VRIJWILLIGERS

Onze vereniging draait op de energie en enthousiasme van vrijwilligers die belangeloos hun werk voor de vereniging doen. Het bestuur waardeert natuurlijk de inzet van een ieder die af en toe of op meer regelmatige basis zich inzet voor onze mooie club. Het bestuur nam tijdens de ALV de gelegenheid om de aftredende kascommissie (Joyce R & Wendy) die al flink wat jaren hun werk doen, in de bloemen te zetten. Aad (onze vaste barvrijwilliger van ALO) ontving uit handen van de voorzitter een kadobon als blijk van waardering. Ook Wendy ontving een kadobon voor haar wekelijkse werk om de scoreformulieren te verwerken en ook haar creatieve werk aan de Groen Gele Draak trofee. Overigens zijn we ook heel dankbaar voor het werk van Annechien (oud-lid en nu verbonden aan onze club via een verenigingslicentie), Annechien heeft een nieuwe serie seizoen medailles ontworpen en gefabriceerd. Roel, helaas niet aanwezig tijdens de ALV maar ontving de dag na de ALV thuis een boeket voor zijn energie die hij vorig jaar in de staart van Corona stak in het opleuken van de toen nog dun bezochte speelavonden met slechts een paar tafels.


LEDENLIJST - SCHIJNWERPER

Recent had iemand een vraag over de schijnwerper edities die Joyce G produceert. Je kunt de schijnwerpers, voor die leden die het leuk vonden om daar aan mee te werken, vinden bij de betreffende leden in de ledenlijst waar je toegang tot hebt als je inlogt op onze website.

Sowieso is het een goed idee om te zorgen dat je kunt inloggen omdat binnenkort meer en meer informatie alleen nog voor leden beschikbaar is.


AFVAARDIGING NK CLUB TEAMS

Het Nederlands Kampioenschap MCR voor Clubteams heeft voor onze club natuurlijk een speciale betekenis. Na het idee nog eens geopperd te hebben in 2018 bij het voorzittersoverleg kreeg onze club zelf de kans om de eerste editie te organiseren. in 2019, inmiddels zijn we dit jaar beland bij de 3de editie georganiseerd door Bamboe Acht, deze keer in Vogelenzang. Zes Leden hadden zich opgegeven als kandidaat voor het Haagse Kringen Clubteam die onze vereniging vertegenwoordigt op het Nederlands Kampioenschap MCR voor Clubteams. De resultaten van alle kandidaten zijn geanalyseerd en alhoewel het Paarse Draak toernooi 2023 nog gespeeld moet worden is duidelijk geworden dat de teamafvaardiging van 4 personen vastgesteld kan worden. Onze team afvaardiging voor het NK Clubteams 2023 op 24 juni is bestaat uit de volgende vier leden:

Eva, Jeannette, Lino en Nico

Peter is reserve.


HAND HYGIËNE

Alhoewel Corona op dit moment geen enorme impact heeft op het organiseren van onze speelavond is het geen slecht idee om voor de aanvang gebruik te maken van de handhygiëne die bij elke speelavond beschikbaar is.

Geen verplichting, maar alle beetjes helpen.


40 weergaven

Comments


bottom of page