top of page

Word jij de vierde teamspeler op het NK? - De Reus van Rotterdam - NMB Toernooien

Een blog geheel gewijd aan de NMB toernooien die dit jaar nog gepland staan.


De georganiseerde mahjong gemeenschap is niet geheel ongeschonden uit de achterliggende corona periode gekomen. Bij onze eigen club waren we gewend (of verwend) aan een groeiend gemiddelde van acht à negen speeltafels met uitschieters naar tien tafels. En soms zelfs twaalf tafels tijdens de cursusavonden. Vorige week hebben we de vijf tafels aangetikt, ik hoop / verwacht dat de animo nog verder zal stijgen, zeker met de unieke mogelijkheid die wij hebben om bij goed weer de tafels naar buiten te verplaatsen!


Verschillende andere verenigingen die al jaren toernooien organiseren hadden veelal deelname wachtlijsten, nu is dat helaas niet het geval. Sommige toernooien dreigen het hoofd niet boven water te kunnen houden omdat je eenvoudig weg genoeg deelnemers moet hebben om er niet op toe te hoeven leggen.


De Mahjongbond heeft tijdens ALV 2022 van afgelopen zaterdag toegezegd de toernooien te ondersteunen waar mogelijk om zoveel toernooien als mogelijk door te laten gaan. Dat juich ik toe. Nu nog de mahjong enthousiastelingen de weg naar de toernooien laten vinden.


WORDT JIJ DE VIERDE TEAMSPELER OP HET NK?


NK Clubs in Elst (Gouden Draak) - 11 juni

Als organisator van het eerste NK Clubs (MCR) in 2019 mogen wij natuurlijk niet ontbreken.

Er was een team van 4 spelers, te weten Annechien, Eva, Nico & Peter. Maar helaas komt de nieuwe datum van zaterdag 11 juni voor één van de spelers niet goed uit. We hebben al eerder een oproepje geplaatst en Paul heeft zich aangemeld als algemeen reserve, maar alléén in uiterste noodzaak.

Dus bij deze nogmaals een oproep aan de leden. Meld je aan via dit online formulier.De "Reus van Rotterdam" (ENMV) - 18 juni (Pijnacker)

Tijdens de ALV 2022 van de NMB van afgelopen weekend hebben alle verenigingen toegezegd aan de ENMV (ja de Eerste Nederlandse Mahjong Vereniging) om het toernooi van 18 juni in Pijnacker nog eens onder de aandacht te brengen bij de leden.

De "Reus van Rotterdam" wordt al voor de 12de keer georganiseerd en staat te boek als een goed georganiseerd en gezellig toernooi. Meer informatie over het toernooi en inschrijven via de informatie pagina.TOERNOOIKALENDER 2022

De gehele toernooikalender met alle geplande MCR C + R (Competitie en recreanten) als ook de Riichi en NTS toernooien kun je overzichtelijk bekijken op de Toernooikalender pagina van de NMB.

Er is ook een handige pagina waar je de online Google kalender van de Mahjongbond kunt bekijken en die kalender ook kunt koppelen aan je eigen kalender.


38 weergaven

Comments


bottom of page