top of page

10 cursisten behalen certificaat | Docenten bedankt | Uitslag speelavond 1 maart

Alle cursisten die meer dan 5 instructie avonden hebben doorlopen ontvingen afgelopen week hun welverdiende cursus certificaat. Niet alle cursisten staan op de foto en helaas was één cursist ziek. De zes docenten die de afgelopen weken alle cursisten hebben begeleid, zegen voldoende niveau en ontwikkeling. Natuurlijk gaat het de een wat makkelijker af dan de ander, maar alle cursisten kunnen nu hun mannetje staan aan de speeltafel. Inbegrepen in de cursus zijn sowieso nog twee vrijblijvende deelnames aan de speelavond als onze gast. De cursisten kunnen daar in de praktijk brengen wat ze geleerd hebben en krijgen natuurlijk de nodige ondersteuning waar nodig.

De groep van zes docenten vonden het sowieso heel leuk om weer een groep van 11 mahjong enthousiastelingen af te leveren. We hopen alle cursisten spoedig aan de speeltafel te zien!

DOCENTEN BEDANKT!

Zes docenten hebben de afgelopen zes weken op een enthousiaste manier de cursisten voorzien van instructie en begeleiding. Een taak die niet zo maar voor iedereen is weggelegd. Het bestuur is verheugd dat we een fijne groep docenten hebben en dankt alle zes de docenten voor hun inzet!

Eva, Irmgard, Jacqueline (Bamboe Acht gast docent), Jeannette, Peter, Paul & Wendy, ook namens de vereniging enorm bedankt voor jullie vrijwillige inzet!

UITSLAG SPEELAVOND 1 MAART

Na haar vrijwilligerswerk aan de cursustafel pakte Wendy aan tafel 4 de avondwinst. Ook Rita, Lino, Richard en Hans wisten aan hun tafels winnaar te worden. Wat dan ook een keer opviel is het relatief lage aantal mahjong punten.


TUSSENSTAND NA SPEELAVOND 1 MAART

Wendy, Lino en Hans behaalden alle drie de tafelwinst. Wim liet daarentegen wat punten liggen. In deze laatste maand van het seizoen van de Azuren Draak van het Oosten 2023 is het boven aan de ranglijst best spannend!

Jeannette, Eva, Elly, Mieneke, Nico en Frans zijn nog niet geheel kansloos, zij zullen maximaal moeten scoren en hopen dat men in de top punten laat liggen.


NOOT: De compensatie voor de docenten van afgelopen week (Eva en Jeannette) is verwerkt. (Zie ook de tabel onder de tussenstand)


Compensatie overzicht vrijwillige inzet docenten tijdens speelavonden.


79 weergaven

Comments


bottom of page