top of page

Speelavond 24 mei - Marijke Schilder 6 maal Mahjong!


Op deze avond waren het Joyce, Peter en Maaike die de cursisten begeleidden op hun avontuur naar het onder de knie krijgen van ons machtige Mahjong spel!

Helaas moest Jarrel op het laatst verstek laten gaan (succes met de studie Jarrel!). Maar Marja was wel gelukkig weer van de partij (we hadden haar al behoorlijke tijd gemist!).

Aan tafel 1 wist Marijke Schilder maar liefst zes maal toe te slaan met Mahjong, zij heeft in ieder geval het belangrijke principe om als snelste uit te gaan zeker op deze avond in praktijk gebracht. Wendy winst weer nipt de tweede tafel positie te bemachtigen met slecht 1 verliespunt minder dan Ineke.

Aan tafel 2 pakte Annechien haar tegenstanders vanaf de eerste speel ronde spreekwoordelijk "bij de strot" .. Drie Mahjongs op rij, waarvan er één met self-pick zetten Mieneke en Lia op een flinke achterstand. De laatste speelrondes aan deze tafel gingen ook beiden naar Annechien. Toch leverde de mooie score van 221 Mahjongpunten haar niet de avondwinst op want daar kwam zij net 16 punten tekort op Marijke Schilder.

9 weergaven
bottom of page