top of page

ALV 2022 - STEL UW VRAGEN EN/OF GEEF UW FEEDBACKONDERSTAANDE INFORMATIE IS OOK VERSTUURD VIA EEN EMAIL BERICHT AAN ALLE LEDEN, BERICHT NIET ONTVANGEN? NEEM DAN CONTACT OP MET ONZE SECRETARIS!


Beste leden van Mahjongclub Haagse Kringen,


Zoals we in ons eerder mail bericht van 21 april met de uitnodiging van de ALV 2022 al schreven, is het op dit moment lastig een ALV te plannen waar de meeste leden weer fysiek bij aanwezig kunnen zijn.

Het is belangrijk om de drie achterliggende boekjaren goed af te sluiten. Tevens is er een wisseling in de bestuurssamenstelling per 10 mei.


Er is veel tijd gestoken het u allen zo makkelijk mogelijk te maken u op de hoogte te stellen van wat er de afgelopen jaren met de club is gebeurd en hoe we er financieel voor staan.


In het verstuurde bericht kunt u door op de groene knop TOEGANG PAGINA ONLINE ALV 2022 te klikken toegang krijgen tot de pagina ALV documenten op onze website.

NB: We publiceren deze link niet in deze blogpost... check uw mail!


Hier treft u alle relevante stukken aan, alsmede de uitleg over de gang van zaken en de verschillende belangrijke data.


Een belangrijk formulier op deze pagina is het gestructureerde Formulier vragen / reacties (gelijk voor 2019, 2020 en 2021 als ook de wijzigingen in het Huishoudelijk Reglement).

  • U kunt per boekjaar, per document vragen of opmerkingen kwijt.

  • U kunt aangeven of u van te voren instructie in het gebruik van ZOOM voor de ONLINE ALV wilt krijgen.

  • Extra aandacht vragen we ook voor het gewijzigde Huishoudelijk Reglement.

We hopen dat we uw reacties uiterlijk zondag 25 april te mogen ontvangen, zodat op dinsdag 27 april alle antwoorden en eventuele aanpassingen gepubliceerd kunnen worden.

Op zaterdag 30 april krijgt u toegang tot de stemformulieren (iets wat nu dus digitaal gebeurt en niet tijdens de ONLINE ALV, zodat u makkelijk thuis uw stem kunt uitbrengen, ook als u verhinderd bent op 10 mei.


Indien u vragen hebt, neemt u dan contact op met de secretaris.


50 weergaven

Comentários


bottom of page