top of page

Cursus van start | Vernieuwd Scoreformulier & Recreanten Reglement | Uitslag 18 januari

Bijgewerkt op: 25 jan. 2023

Het was weer een gezellige avond afgelopen woensdag. We waren blij verrast om Paul en Monica weer te zien na enige tijd van afwezigheid. Er waren net niet genoeg mensen op deze avond om twee eXperiment tafels te maken, maar wel vijf volle tafels... het gaat weer de goede kant op. Op verzoek deze week ook een toelichting op het vernieuwde scoreformulier. We kijken er ook naar uit om komende woensdag weer eens een cursus te starten. De eerste dit jaar, er zijn genoeg enthousiastelingen om dit jaar nog twee cursussen te organiseren. De docenten krijgen competitiepunten compensatie zoals we begin 2021 wilden instellen, nu dan twee jaar later gaan we bekijken hoe de compensatie vrijwillige inzet methode gaat uitpakken.


VOORJAARSCURSUS 2023 VAN START

Op woensdag 25 januari gaat de eerste cursus van 2023 van start. Twaalf enthousiaste cursisten zullen acht weken lang onze gast zijn.


Zes van onze leden (Eva, Irmgard, Jeannette, Paul, Peter & Wendy) zullen samen met één gast docent (Jacqueline van Bamboe Acht) onze cursisten gaan begeleiden.


Vier van de speeltafels zullen dus in elk geval gereserveerd zijn voor de cursus. Het zal wat meer drukte geven als dat wij de laatste tijd gewend waren.


De cursusavonden starten iets eerder dan onze eigen speelavond, probeer hier een beetje rekening mee te houden.


VERNIEUWD SCOREFORMULIER

Sinds het begin van 2023 is er een vernieuwd scoreformulier in gebruik, het geeft meer ruimte om een omschrijving te noteren en aparte ruimte om eventuele strafpunten te noteren. De strafpunten graag gelijk in het eerstvolgende totaal meenemen. Je kunt een kopie van het formulier voor eigen gebruik downloaden via deze pagina.



LAASTE VERSIE RECREANTEN SPEELREGLEMENT

Ons Recreanten Speelreglement is aangescherpt, met name de ex aequo procedure voor onze competitie wordt nu duidelijker omschreven. Meer informatie over onze competitie vindt je terug op deze pagina. Zoals altijd zit er een kopie van het laatste speelreglement versie bij het scoreklembord. Je kunt een kopie van dit reglement online bekijken en downloaden via deze pagina.



UITSLAG 18 JANUARI

Het Tafel 5 was de enige experiment tafel, er waren net niet genoeg mensen voor een tweede experiment tafel.

Avondwinnaar werd Jeannette met een degelijk aantal van 185 punten. Enne Jan, Jeanine, Hans & Eva werden winnaar aan hun tafels. Allen gefeliciteerd.



TUSSENSTAND COMPETITIE

Na twee avonden valt er natuurlijk nog weinig te zeggen, behalve dat er inmiddels 22 leden hebben deelgenomen en dat worden er gauw meer. Hans heeft met twee achtereenvolgende maximale tafelscores wel mooi de leiding. Gevolgd door Elly en Jeanine.



110 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page