top of page

Haagse Kringen team pakt zilver op NK 2022 | Nico wint Reus van Rotterdam | Gastenbezoek toegestaan

Bestuurs mededeling 14 juni 2022.

Enige tijd geleden was er besloten om gastenbezoek op onze speelavond op te schorten, met ingang van deze week kunnen gasten weer deelnemen aan de speelavond. Gasten kunnen zich aanmelden via het formulier op deze pagina.

De eerste gast is alweer aangemeld!


HAAGSE KRINGEN NK TEAM 2022 PAKT ZILVER.

Via social media hebben veel leden het al lang meegekregen.

Onze afvaardiging naar het NK MCR voor clubteams 2022 in Elst (georganiseerd door De Gouden Draak) wist op 11 juni de tweede plaats te veroveren. Individueel wist Joyce R. ook een prachtige ranking te behalen. Er deden 13 clubs mee aan het toernooi elk met een team van vier leden. Het geaggregeerde team resultaat over vier speelronden bepaalde het resultaat.

Wij zijn natuurlijk enorm trots op ons team 2022.


 

Veel plezier met het lezen van het persoonlijke verslag van Joyce R.

 

NICO WINT REUS VAN ROTTERDAM RECREANTEN

Nico heeft de smaak te pakken. Op de twaalfde editie van ”De Reus van Rotterdam” georganiseerd door het de Eerste Nederlandse Mahjongvereniging (ENMV), wist Nico afgelopen weekend beslag te leggen op de Eerste Plaats. Er deden 5 Haagse Kringen recreanten mee. Irmgard eindigde ook in de top vijf! De recreanten uitslag vindt je hier.

De competitie uitslag vindt je hier, en ja, Rita staat stoer tussen de competitie spelers! Het was het eerste toernooi van Rita en door een vergissing deed ze mee met de competitiespelers. Een hele ervaring voor haar!

We zijn natuurlijk trots op alle Haagse Kringen deelnemers.82 weergaven

Opmerkingen


bottom of page