top of page

Ontknoping Witte Tijger 2022 | Nieuw lid | Avondje anders

VAN HET SECRETARIAAT

Allereerst verwelkomen we Adriana, zij is lid geworden per 28 september. Adriana heeft cursus gehad bij de Rode Sleutels, en heeft al een aantal keren als gast deelgenomen aan onze speelavond. Welkom Adriana!


Op onverklaarbare wijze verdwijnen er soms kaarten en mingg (windwijzer) kaarten. We zullen de ontbrekende scorekaarten en mingg kaarten aanvullen.

Nieuwe club windwijzer

Seizoen van de Witte Tijger van het Westen

Het was tot het laatste moment spannend, maar misschien toch ook weer niet.


De Witte Tijger van het Westen 2022 krijgt de seizoen's medaille tijdens het "Avondje Anders" uitgereikt, dan wordt ook de seizoen's uitslag bekend gemaakt.


AVONDJE ANDERS

Weten we het nog, op het "Avondje Anders" (de eerste speelavond van het nieuwe seizoen) gaat alles een beetje anders. In elk geval wordt de winnaar van het voorgaande seizoen in de spotlight gezet. Als je introducees / gasten mee wilt nemen is dat hekemaal prima (via deze link wel graag aub aanmelden); Wil je een keer met een paar mensen spelen waarmee je nooit aan een tafel zit kun je dat onderling afspreken. Wil je een zoete of hartige versnapering mee nemen dan is dat heerlijk.

Zou je wel eens een instructie willen hebben? Vraag het gewoon! Wil je eens uitleg over Online Mahjong? Wellicht is er iemand die je daar mee kan helpen. Wil je eens spelen met stenen zonder cijfers/letters? Of misschien met extra grote stenen?

Veel speelplezier!

78 weergaven

Commentaires


bottom of page